Ανοίγουν το σκορ και ελπίζουν

Scorakias

Ο Scorakias κάνει ντεμπούτο στη φετινή σεζόν με τις μάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Ο Scorakias επέστρεψε φίλοι Κουβανέζοι! Καλή σεζόν να έχουμε με πολλά γκολ για να πληρωνόμαστε. Ευρωπαϊκή βραδιά η σημερινή με προκριματικά και ελληνικό χρώμα. Οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας δεν τα πήγαν καλά στις πρώτες αναμετρήσεις και πλέον χρειάζονται την υπέρβαση για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Εμείς θα ασχοληθούμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ποντάροντας σε τί άλλο, σε γκολ…

O Scorakias στη Λεωφόρο

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα για ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από χρόνια. Φυσικά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο ματς. Η Σλάβια Πράγας πήρε μεγάλο προβάδισμα μετά την καθαρή της νίκη την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της, όμως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Παναθηναϊκού, αλλά και το δώρο του διαιτητή της αναμέτρησης που απέβαλε τον Παλάσιος στο 40ο λεπτό. Ήδη οι απουσίες των Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλου ήταν κομβικές. Οι δυο τους είναι διαθέσιμοι και ο Ολλανδός θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού θα πάρει και ο Σποράρ.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός στεκόταν καλά στο πρώτο παιχνίδι μέχρι να μείνει με παίκτη λιγότερο. Αδικείται από το αποτέλεσμα και θεωρώ πως αν μπει δυνατά στο ματς έχει ελπίδες για το θαύμα. Με τη δύναμη της έδρας (έγινε sold out αστραπή) και τη δίψα του κόσμου που περιμένει πως και πως ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, πιστεύω πως το «τριφύλλι» μπορεί να προηγηθεί. Άλλωστε παραμένει αήττητος για δέκα σερί ματς εντός. Αν θέλουμε να ρισκάρουμε, είναι value η επιλογή του Αϊτόρ για σκόρερ της αναμέτρησης, δεδομένης και της απουσίας του Παλάσιος.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός

Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το 1-1 του πρώτου αγώνα μόνο θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Είχε τη δικαιολογία του νέου προπονητή και των απουσιών της τελευταίας στιγμής, όμως η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν για ακόμη ένα ματς απογοητευτική. Η Σλόβαν στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί και νωρίτερα. Ο Ελ Αραμπί ήταν αυτός που έσωσε την παρτίδα και αναμένεται στον επαναληπτικό να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Αρκετά τα προβλήματα στην άμυνα που δείχνουν ότι θα δούμε δίδυμο Μπα – Σισέ.

Εκτίμηση: Αν οι Πειραιώτες είναι σοβαροί θα αποδείξουν ότι διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ από τους Σλοβάκους. Μπορεί να μην έχουν καταφέρει να πείσουν με την εικόνα τους μέχρι στιγμής, αλλά γι’ αυτό και οι αποδόσεις στο διπλό είναι τόσο τσιμπημένες. Θεωρώ πως μπορούν να ανοίξουν το σκορ στον αποψινό αγώνα και να βρεθούν αγκαλιά με την πρόκριση. O Scorakias λοιπόν βλέπει anytime score 0-1 σε απόδοση κοντά στο διπλασιασμό.

Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας
Anytime score: 1-0
1.95
Μονό
20:30
Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας
Γκολ Αϊτορ
3.75
Μονό
21:30
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός
Anytime score: 0-1
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις