Κρίσιμες μονομαχίες στα Βαλκάνια

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ένα βήμα πριν τη φάση των πλέι - οφ, το πρόγραμμα σε Europa League προσφέρει πλήθος επιλογών.

Θα σταθούμε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και στην προσπάθεια των εκπροσώπων της Ελλάδας (Ολυμπιακού) και της Κύπρου (ΑΕΚ Λάρνακας) να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. προγνωστικά

Προγνωστικά: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός

Παραπάνω από ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι έτσι απέσπασε την ισοπαλία με σκορ 1-1. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, πήγε το ματς σε χαμηλό ρυθμό και εντέλει έφυγε από το Φάληρο με ένα καλό σκορ. Φυσικά, το 1-1 δεν καταδικάζει τον Ολυμπιακό, όμως σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» θα προτιμούσαν να έχουν το προβάδισμα ενόψει του ταξιδιού στην Μπρατισλάβα. Καμία βελτίωση δεν έδειξαν στον πρώτο αγώνα, αν και βέβαια μέσα σε λίγες μέρες ήταν αδύνατον να αλλάξει τα πάντα ο Κορμπεράν.

Ούτε στο εκτός έδρας ματς περιμένουμε δραματικές αλλαγές στην εικόνα των Πειραιωτών. Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι ο νέος προπονητής να περάσει τη φιλοσοφία του και πόσο μάλλον αυτή να φανεί και στο χορτάρι. Αυτό που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή είναι να πάρει την πρόκριση όπως κι αν αυτή έρθει. Από την άλλη, η Σλόβαν έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά στερείται ποιότητας και σίγουρα δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δε θα ηττηθεί στην Σλοβακία. Έχει τις μονάδες για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως δεν μπορώ να ποντάρω στο διπλό μιας ομάδας που σε τρεις αγώνες με (θεωρητικά) υποδεέστερους αντιπάλους δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Καλύτερη επιλογή το Χ2 & under 2.5 που προσφέρεται σε απόδοση 2.25 στη Novibet.

Παρτιζάν – ΑΕΚ Λάρνακας

Με το αριστερό μπήκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Παρτιζάν, μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε και είχε πολλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, η δευτεραθλήτρια Σερβίας όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά ηττήθηκε κιόλας. Στόχος πλέον η νίκη με δύο γκολ διαφορά, κάτι που οι μπουκ θεωρούν διόλου ανέφικτο. Πάντως και στο πρωτάθλημα η Παρτιζάν δεν έκανε καλή αρχή, μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στη Λάρνακα οι Σέρβοι έδειξαν ότι δε δυσκολεύονται στη δημιουργία φάσεων, έχουν όμως θέμα με την εκτέλεση. Αντίθετα, η ΑΕΚ μπορεί να είχε λιγότερες φάσεις, όμως κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα από κόρνερ. Η κυπριακή ομάδα έχει επιβεβαιώσει το αμφίτερμα και στα τρία επίσημα ματς της μέχρι στιγμής, καθώς και στα τρία φιλικά της. Φυσικά, κάπου θα σταματήσει αυτό, αλλά δεν περιμένουμε να γίνει εδώ. Goal/goal σε απόδοση 2.00 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
21:30
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός
Χ2 & under 2,5
2.25
Μονό
22:00
Παρτιζάν - ΑΕΚ Λάρνακας
Goal/goal
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις