Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 11/8) – Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 11/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ελσίνκι – Μάριμπορ (19:00): Το πρώτο βήμα έγινε για τους Φινλανδούς μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Μάριμπορ και το δείχνει και στα εγχώρια παιχνίδια. Σαφέστατο φαβορί η Ελσίνκι η οποία δε φόρτσαρε και στο πρωτάθλημα. Δίκαιος ο άσος στο 2.05 στη novibet. 

Βασιλεία – Μπρόντμπι (20:00): Την ανατροπή ψάχνει η Βασιλεία μετά την ήττα με 1- στο πρώτο παιχνίδι. Έκαστες δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά η Βασιλεία είναι καλύτερη ομάδα στα μάτια μου. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος σε combo με Over 1,5 στο 2.15 στο Pamestoixima.gr το αγοράζω.

Ζυρίχη – Λίνφιλντ (20:00): Σαφέστατο προβάδισμα για τη Ζυρίχη μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν οι γηπεδούχοι, αλλά η ευρωπαϊκή πρόκριση μπορεί αν φτιάξει το κλίμα. Η Λίνφιλντ έδειξε πως έχει ταβάνι, δύσκολα θα κοντράρει εκτός έδρας. Στο 1.70 0 άσος από ημίχρονο στο Pamestoixima.gr. 

Χαποέλ Μπερ Σεβα – Λουγκάνο (20:00): Προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι Ισραηλινοί μετά το άνετο 0-2 του πρώτου αγώνα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Λουγκάνο, ούτε στο εγχώριο πρωτάθλημα, εντύπωση μου κάνει το άνοιγμα του σετ. Υπερβολικός ο άσος στα μάτια μου, θα τσιμπήσω και θα τον αγοράσω στο 2.20 στη Novibet. 

Ανβέρπ – Λίλεστρομ (20:30): Τρομερή υπέρβαση θα πρέπει να πραγματοποιήσει η Λίλεστρομ μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα. Οι Βέλγοι έδειξαν ανώτεροι σε όλα τα σημεία του πρώτου αγώνα και αναμένω κάτι παρόμοιο και στο δεύτερο. Επιθετική νοοτροπία και από τις δύο ομάδες, θεωρώ πως το over 2,5 στο 1.85 στο Pamestoixima.gr έχει αξία.

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (20:30): Αδίκησαν τον εαυτό τους οι πράσινοι, όχι μόνο με το τελικό 2-0, αλλά με την εμφάνιση τους γενικότερα. Αναμενόμενα θα δούμε πιο ψυχομένο Παναθηναϊκό εντός έδρας, αλλά δε ξέρω αν αρκεί για να πάρει τη πρόκριση. Στο 2.40 ο άσος στο Pamestoixima.gr αγοράζεται χωρίς ενδοιασμό. 

Ντουντελάνζ – Μάλμε (21:00): Επίδειξη δύναμης από τους Σουηδούς στο πρώτο παιχνίδι με το 3-0 να κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τη πρόκριση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, όσο και να το παλέψουν οι γηπεδούχοι δε θα γίνει κάτι. Απλό ποντάρισμα, να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ η Μάλμε στο 1.65 στη Novibet.

Σλίγκο Ρόβερς – Βίκινγκ (21:00): Τρομερή εμφάνιση από τους Νορβηγούς στο πρώτο παιχνίδι, με το τελικό 5-1 να κρίνει ουσιαστικά τη πρόκριση. Διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς, με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί έχει λογική ακόμη ένα αμφίτερμα στο 1.80 στο Pamestoixima.gr. 

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00): Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα στο Ισραήλ για τον Άρη. Έχει τις δυνατότητες πάντως η Ελληνική ομάδα να παλέψει για τη πρόκριση. Επιθετικά έκαστες έχουν μπόλικη ποιότητα, εάν έχουμε γρήγορο γκολ ίσως ξεφύγει το σκορ. Το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ μου κλείνει το μάτι. Στο 2.15 στη Novibet. 

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:30): Κάκιστος σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός, στο 1-1 στον Πειραιά. Πολλά τα κακώς κείμενα που πρέπει να διορθωθούν, αλλά ποιοτικά είναι επίπεδα πάνω από τη σημερινή του αντίπαλο. Προφανώς στοιχηματικά έχει αξία το διπλό στο 2.45 στο Pamestoixima.gr και το επιλέγω. 

Άλκμααρ – Νταντί Γιουνάιτεντ (22:00): Ανέλπιστη ήττα για τους ποιοτικούς Ολλανδούς με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Λογικά το γήπεδο θα έχει κατηφόρα στην Ολλανδία, καθαρά συμβολικές οι τιμές στον άσο. Στο 1.65 ο άσος από ημίχρονο στο Pamestoixima.gr. 

Γιούνγκ Μπόις – Κουόπιο (22:00): Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους Ελβετούς μετά το δίκαιο 0-2 του πρώτου αγώνα. Έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια η Κουόπιο, θεωρώ πως θα το παλέψει και ας μην έχει τις πιθανότητες με το μέρος της. Φύσει επιθετικές ομάδες έκαστες δε θα μου κάνει εντύπωση να ανοίξει από ημίχρονο το σκορ. Στο 2.25 το over 1,5 ημιχρόνου στη Novibet. 

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις