Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 10/8) – Ώρα για τελικό Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 10/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Γκιμαράες – Χάιντουκ Σπλιτ (19:00): Δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι η Χάιντουκ είχε επικρατήσει με 3-1 και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Οι Κροάτες έχουν δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια ως τώρα και μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ το μοναδικό γκολ που έχουν δεχθεί ως τώρα έχει προέλθει από την αποψινή αντίπαλο. Η Γκιμαράες εκκίνησε με το «δεξί» τη σεζόν στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, 1-0 την Τσάβες, αλλά είναι αλήθεια πως ζορίστηκε. Θα πρέπει να ανοιχτεί, καθώς είναι αυτή που κυνηγά αποτέλεσμα και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Από την στιγμή που θέλουν τουλάχιστον δύο γκολ για να οδηγήσουν το ματς στην παράταση και η Χάιντουκ δεν είναι… χθεσινή, το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ (2.07-2.12) αποκτά αξία.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σάντερλαντ (21:45): Πρώτος γύρος για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ισοδύναμες σχεδόν ομάδες, που αγωνίζονται στην Championship. Μετρούν αμφότερες μια νίκη και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα ως τώρα. Λογικά δε θα τρελαθούν για το αποτέλεσμα εδώ και πολύ πιθανό να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς, καθώς στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι έτοιμοι οι παίκτες για συνεχόμενα 90λεπτα. Η ως τώρα εικόνα τους πάντως δείχνει goal/goal για απόψε.

Κόβεντρι – Μπρίστολ Σίτι (21:45): Πρώτος γύρος για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η Κόβεντρι το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε, λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Έτσι, οι γηπεδούχοι θα είναι σαφώς πιο ξεκούραστοι από τους αντιπάλους τους, που ταυτόχρονα ταλανίζονται από τραυματισμούς. Η Μπρίστολ μετρά ήδη δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Championship και η γκρίνια έχει αρχίσει από νωρίς. Δε θα σκοτωθούν για την πρόκριση. Η Κόβεντρι έχει μια καλή ευκαιρία για πρόκριση και ο άσος πληρώνει 2.00!

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Τελικός Σούπερ Καπ Ευρώπης. Η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ, αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ, για την κούπα. Προφανώς και υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση κι αυτό είναι η Βασίλισσα. Οι «μερένχες» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με νίκη 2-0 επί της Γιουβέντους σε φιλικό και δείχνουν έτοιμοι για ακόμα έναν τίτλο. Χωρίς σημαντικές απουσίες, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να παρατάξει όλα τα όπλα του στον αγωνιστικό χώρο. Οι «αετοί» από την άλλη έχουν ήδη ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους στην Γερμανία, έχοντας επικρατήσει 4-0 του Μαγδεμβούργου στο Κύπελλο, ενώ ακολούθησε η εντός έδρας συντριβή (6-1) στην πρεμιέρα της Bundesliga από την Μπάγερν Μοχάχου. Σε αυτό το ματς φάνηκαν τα αμυντικά προβλήματα των Γερμανών, που λογικά δε θα έχουν προλάβει να συμμαζευτούν. Επειδή δεν έχουμε δει επίσημο δείγμα από τη Ρεάλ, υπάρχει μια επιφύλαξη, αλλά λογικά στο τέλος θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τον τίτλο. Στοιχηματικά αν παίζεται κάτι είναι το goal/goal σε απόδοση 1.80, αφού τόσο ο άσος, όσο και το over 2,5 είναι χαμηλά.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις