Πρεμιέρα του 8.00 στο Ελσίνκι

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρεμιέρα με δυνατή ζαριά από τον Fidel στο Ελσίνκι.

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν έχω. Εγιναν συζητήσεις, ήμουν σε δίλημμα να γράψω σήμερα, να μην γράψω, αλλά δεν κρατήθηκα. Προγνωστικά στοιχήματος στο Ελσίνι, ευχόμενος κυρίως υγεία και ταμεία για τη νέα σεζόν. Προχωράμε γοργά.

Προγνωστικά στοιχήματος – Αξία ο «Ρούντι»

Πως θα ξεκινήσει η σεζόν; Μα φυσικά από το Ελσίκιον και το ματσάκι μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και της Αϊντραχτ από την Φρανκφούρτη. Ντάξει, ξεπεσμένο στα ματάκια μου το Super Cup, δεν βρίσκω αξία. Αλλά όσο και να χτυπιέμαι, θα κρίνει έναν τίτλο.

Διαβάζοντας κάπως το ρεπορταζάκι, φυσικά από ξένα σάιτς, έμαθα πως ο Αντσελότις αμφιταλαντεύεται για τη χρησιμοποίηση των Ρούντιγκερ και Τσουαμενί, καθότι αμφότεροι θα ντεμπουτάρουν.  Και τι έγινε δηλαδής εάν θα ντεμπουτάρουν απόψε ή το Σαββατοκύριακο με την Αλμερία. Καμία διαφορά.

Οι Γερμαναράδες ξεκίνησαν ήδη φέτος. Τι ξεκίνησαν δηλαδής; Ξεγυρισμένη εξάρα από την Μπάγερν του Μονάχου την Παρασκευή (6-1), άκρως προβληματική, με την αντίπαλό της να έχει τρία δοκάρια. Επιθετικά έδειξε «βαριά», αμυντικά ευάλωτη, έφαγε πέντε στο πρώτο μέρος. Ευτυχώς που σταμάτησαν οι Βαυαροί…

Στο διά ταύτα και στα προγνωστικά στοιχήματος. Μίστερ Αντσελότι, άφησε πλιζ τις σκέψεις και ξεκίνα με τον «Ρούντι» στα στόπερ. Ο κορυφαίος στόπερ στον κόσμο, δεν γίνεται να μείνει παγκίτης. Τον θέλουμε ενδεκαδάτο, να επιβεβαιώσουμε το no goal του 1.96 και το γκολ του Ρούντιγκερ στο οχταράκι από τη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
No goal
1.96
Fun bet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Γκολ Ρούντιγκερ
8.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις