ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Θα «βρέξει» γκολ στα προκριματικά του Champions League

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Θα «βρέξει» γκολ στα προκριματικά του Champions League

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Θα «βρέξει» γκολ στα προκριματικά του Champions League

προγνωστικά

Οι ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League κρύβουν δυνατές στοιχηματικές επιλογές σε γκολ αλλά και σημεία.

Πολλές καλημέρες. Μετά από μια σειρά αγώνων χωρίς πολλές εκπλήξεις, τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επιστρέφουν. Στα σημερινά προγνωστικά, θα ασχοληθούμε με ζευγάρια στα οποία τίποτα δεν έχει κριθεί από το πρώτο ματς. προγνωστικά

Προγνωστικά: Φερεντσβάρος – Καραμπάγκ

Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν και την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, κάτι που για να το πετύχουν επιλέγουν να παίζουν επιθετικά. Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε και στα δύο ματς της Φερεντσβάρος απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και της Καραμπάγκ με αντίπαλο τη Ζυρίχη στην προηγούμενη φάση.

Δεδομένου ότι και το πρώτο ματς ήταν ανοιχτό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, περιμένουμε αρκετά γκολ απόψε. Η Καραμπάγκ έχει επιβεβαιώσει το over 2,5 σε τέσσερα από τα έξι επίσημα παιχνίδια της, ενώ η Φερεντσβάρος σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της στην Ευρώπη. Μονόδρομος λοιπόν η επιλογή του over 2,5 σε απόδοση 2.15 από το Pamestoixima.gr.

Στουρμ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου

Παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζε στη φυσική της έδρα, η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε με 1-0 της Στουρμ Γκρατς, παίρνοντας ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League. Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η αυστριακή ομάδα, παρότι βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας από την αντίπαλό της. Μεγάλο αρνητικό η έλλειψη εμπειρίας σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την Στουρμ Γκρατς, ομάδα που έχει βρεθεί μόλις δύο φορές στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League (τις σεζόν 1998-99 και 1999-00)

Από την πλευρά της, η Ντιναμό συνεχίζει να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Με ένα ρόστερ που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Ουκρανούς παίκτες, μπορεί να μην αρέσει στο μάτι αλλά ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Στην προηγούμενη φάση άντεξε την ασφυκτική πίεση της Φενερμπαχτσέ και με αρκετή δόση τύχης κατάφερε να την αποκλείσει στην παράταση. Το σφιχτό και σκληροτράχηλο παιχνίδι της δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους της όταν χρειάζονται γκολ.

Η εμπειρία του προπονητή της Ντιναμό, Μιρτσέα Λουτσέσκου, καθώς κι η ικανότητά του να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που χρειάζεται είναι οι λόγοι που δίνουμε προβάδισμα στους Ουκρανούς, απέναντι σε μια ομάδα που ποιοτικά βρίσκεται στα ίδια επίπεδα. Αναμένεται να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, επομένως προκύπτει ενδιαφέρον combo bet: Χ2 & under 3,5 με απόδοση 2.00 στη Novibet.

Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Θύμα έκπληξης έπεσε η φιναλίστ του περσινού Europa League Ρέιντζερς, χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Μόλις στο τρίτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας τους, οι Βέλγοι με εξαιρετική εμφάνιση πήραν σημαντικό πλεονέκτημα για να βρεθούν στα πλέι-οφ. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Φαν Μπρόνκχορστ, η οποία έχει και παράπονα για τη διαιτησία. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει ιδανικά με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και μοιράζεται την κορυφή με την άσπονδη εχθρό της Σέλτικ.

Η κατάσταση για τους φιλοξενούμενους είναι η ακριβώς αντίστροφη, καθώς εντυπωσίασαν στο ευρωπαϊκό τους ματς αλλά προβληματίζουν στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησαν με μία ισοπαλία και μία δύσκολη νίκη, και θα πάνε με κακή ψυχολογία στο «Ibrox», μετά την συντριβή από τη Μαλίν με σκορ 3-0. Η Ουνιόν έχει μεγάλο προβάδισμα, όμως της λείπουν οι ευρωπαϊκές παραστάσεις κι η ποιότητα για να θεωρεί εγγυημένη την πρόκριση.

Δεν πρόκειται να πάρουμε θέση ως προς το αν μπορεί ή όχι η Ρέιντζερς να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Σίγουρα πάντως για να το πετύχει θα χρειαστεί να παίξει επιθετικά και ανοιχτά. Το έχει το γκολ και το καυτό «Ibrox» μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Όμως κι η Ουνιόν, όσο κι αν βασικό όπλο της θα είναι η άμυνα, πρέπει να κυνηγήσει ένα γκολ για να αυξήσει τις πιθανότητές της. Πάμε κι εδώ με το over 2,5 σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, και για την ακρίβεια στο 2,09.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
21:00
Φερεντσβάρος – Καραμπάκ
Over 2,5
2.15
Combo
21:30
Στουρμ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου
X2 & under 3,5
2.00
Μονό
21:45
Ρέιντζερς – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Over 2,5
2.09
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις