Για το γόητρο ο Απόλλων Λεμεσού – «Μάχη» στη Βουδαπέστη

προγνωστικά

Οι προκριματικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων φτάνουν στη τελική τους ευθεία με τις ευκαιρίες για ένα αξιοπρεπές ποντάρισμα να είναι ουκ ολίγες.

Αυτό ισχύει τόσο στο Champions League όσο και στις διοργανώσεις του Europa και του Conference League αντίστοιχα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο ζευγάρια όπου στο ένα η πρόκριση έχει, ουσιαστικά, κριθεί και στο άλλο αναμένεται πολύ μεγάλη «μάχη» για ένα εισιτήριο στη φάση των πλέι οφ του Champions League. προγνωστικά

Προγνωστικά: Απόλλων Λεμεσού – Μακάμπι Χάιφα

Ξεκίνημα από τη Μεγαλόνησο και τον επαναληπτικό του Απόλλων Λεμεσού με την Μακάμπι Χάιφα. Στη πρώτη αναμέτρηση του Ισραήλ οι «πράσινοι» δεν άφησαν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και «σκόρπισαν» με το επιβλητικό 4-0 τους Κύπριους εξασφαλίζοντας, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την παρουσία τους στην επόμενη φάση. προγνωστικά

Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για τους πρωταθλητές Κύπρου αφενός να δείξουν σφυγμό ενόψει της συνέχειας (μη ξεχνάμε ότι δεν έχουν νίκη ούτε σε φιλική αναμέτρηση) και αφετέρου για να αποδείξουν πως η διαφορά τους με την ομάδα του Μπακχάρ δεν είναι αυτή που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Σε αυτό μπορεί να «συμβάλει» και η Χάιφα καθώς, όπως είναι αναμενόμενο, δε θα παίξει με την ένταση που παίζει εδώ και δύο εβδομάδες και ενδεχομένως να προχωρήσει και σε αλλαγές ο προπονητής της προκειμένου να ξεκουράσει κάμποσους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Έτσι λοιπόν η συνδυαστική επιλογή του 1Χ & goal/goal με απόδοση 2,85 στην Novibet αξίζει το ποντάρισμα του. Το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για σκοράρισμα. Μη ξεχνάμε ότι και οι Κύπριοι αναπόφευκτα θα βγουν μπροστά προκειμένου να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Αν μάλιστα το βρουν πρώτοι θα διεκδικήσουν τις λιγοστές ελπίδες τους για ένα… ποδοσφαιρικό θαύμα!

Φερεντσβάρος – Καραμπάγκ

Ένα από τα ενδιαφέροντα ζευγάρια της αυριανής βραδιάς θα λάβει χώρα στο «Groupama Arena» της Βουδαπέστης. Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Καραμπάγκ και στη Φερεντσβάρος επί Αζέρικου εδάφους και λογαριασμούς ανοι«χ»τούς άφησε ενόψει του επαναληπτικού και ήταν πολύ καλό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να έχουν σχεδόν μοιρασμένες ευκαιρίες και μοιρασμένη κατοχή της μπάλας. Θα μπορούσε λοιπόν να πει κανείς πως το 1-1 ήταν απόλυτα δίκαιο.

Πάνω κάτω σε αυτό το μοτίβο αναμένεται να «κυλήσει» και η σημερινή αναμέτρηση με τις δύο ομάδες, με βάση τα δεδομένα, να ετοιμάζονται να δώσουν μία πραγματική «μάχη» για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Η επιλογή του goal/goal με απόδοση 1.,90 στη Novibet είναι ιδιαίτερα ελκυστική και αξίζει να την «τιμήσουμε». Πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά επιθετικές ενώ θα πρέπει να σταθούμε και στο γεγονός ότι στο 2ο προκριματικό γύρο οι αναμετρήσεις τους με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ζυρίχη, αντίστοιχα, ήταν… τίγκα στο γκολ!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 5.41
20:00
Απόλλων Λεμεσού - Μακάμπι Χάιφα
1Χ & goal/goal
2.85
21:00
Φερεντσβάρος - Καραμπάγκ
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις