Φαβορί με αποδόσεις άνω του 2.00

προγνωστικά

Στη Σκανδιναβία τα προγνωστικά του Magician από το κουπόνι της Δευτέρας σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Καλημέρα σας. Πήραμε την πρώτη γεύση των «μεγάλων» ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά Δευτέρα σειρά παίρνουν οι Βόρειοι της Ευρώπης. Θα ασχοληθούμε με δύο αγώνες με αξίες πονταρίσματος από διαφορετικές οπτικές… προγνωστικά

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά: Ποντάρισμα με αξία στην έδρα

Αρχή από τη Νορβηγία, όπου η δεύτερη της βαθμολογίας Σάντνες με 35 βαθμούς είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, αφού έριξε δεύτερη συνεχόμενη εξάρα εντός έδρας αυτή την φορά στην Σόγκνταλ. Ιδιαίτερα φορμαρισμένη καθώς στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει 21 φορές! Έχει πέντε νίκες εντός έδρας σε εννέα παιχνίδια οι οποίες όλες συνοδεύτηκαν με over 2,5. Την ακολουθούν δυο ομάδες στον ένα βαθμό διαφορά. Όλοι ψάχνουν ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη και θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου αφού η Μπραν αναμένεται να κλειδώσει τον τίτλο πολύ νωρίς.

Το δύσκολο έργο της εκτός έδρας αναμέτρησης το έχει η Σκέιντ. Στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, έκανε την μεγάλη νίκη-έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής και κέρδισε εντός την ανώτερη Ράνχαϊμ, σημειώνοντας την τρίτη νίκη της σεζόν μετά από 18 στροφές. Ίσως να το πανηγυρίζουν ακόμα αλλά εκτός έδρας έχει 8/8 ήττες με τις πέντε να σημειώνονται από το ημίχρονο. Τέσσερις ήττες συνοδεύτηκαν με over 2,5. Ιδιαίτερα αδύναμη ομάδα με την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Θα παλέψει μέχρι το τέλος για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Το θαύμα της νίκης ίσως αργήσει για την Σκέιντ γι’ αυτό θα κρατήσουμε το 1 & over 2,5 για την γηπεδούχο Σάντνες με απόδοση 2.25 στη Novibet. Μια νίκη που πολύ πιθανόν να έρθει για την γηπεδούχο από τα πρώτα 45 λεπτά. Επιλέγουμε τον άσο από ημίχρονο στη Νovibet που φτάνει μέχρι το 2.50.

Νίκη βάλσαμο για τη Χάκεν

Επόμενη στάση, η Σουηδία. Η γηπεδούχος Χάκεν στον τελευταίο αγώνα της εκτός μας δικαίωσε με το 4-4 στην έδρα της Έλφσμποργκ. Δεύτερη στην βαθμολογία με ένα βαθμό διαφορά από την κορυφή αλλά και με έξι στα επτά goal/goal εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα μετράει 13 συνεχόμενα goal/goal! Πολύ καλή εντός έδρας με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγώνες. Έμεινε μακριά από τα τρίποντα για δύο αγώνες και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την καταδίωξη της Τζουγκάρντεν ή να την προσπεράσει στην πρώτη θέση σε τυχόν απώλεια βαθμών της πρωτοπόρου.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αντίπαλος της η αναιμική εκτός έδρας Χέλσινγκμποργκ. Χωρίς νίκη εκτός έδρας σε επτά αγώνες με μόλις δυο βαθμούς κερδισμένους, βρίσκεται σταθερά μεταξύ των τελευταίων τριών θέσεων του βαθμολογικού πίνακα. Έχει πέντε goal/goal μακριά από την έδρα της. Αναγκασμένη να ψάχνει παντού βαθμούς για να αποφύγει τα χειρότερα στο τέλος. Η άμυνα της γηπεδούχου, που αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν πολύ πιθανόν να δεχτεί τέρμα ακόμα μια φορά από την φιλοξενούμενη που έχει δείξει πρόοδο στα τελευταία παιχνίδια. Επιλογή μας ο άσος με το goal/goal σε απόδοση 2.88 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
19:00
Σάντνες - Σκέιντ
1 & over 2,5
2.25
Μονό
19:00
Σάντνες - Σκέιντ
1 ημίχ./1 τελ.
2.50
Μονό
20:00
Χάκεν - Χέλσινγκμποργκ
1 & goal/goal
2.88
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις