ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με έδρες και... τη φόρμα σε υπερδιπλασιασμό

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με έδρες και... τη φόρμα σε υπερδιπλασιασμό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με έδρες και... τη φόρμα σε υπερδιπλασιασμό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με έδρες και… τη φόρμα σε υπερδιπλασιασμό

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αναλύει το κουπόνι της Κυριακής και βγάζει τα πρώτα picks της σεζόν

Καλησπέρα, καλησπέρα. Η νέα σεζόν ξεκινάει με μπόλικη δράση και τις πρώτες αγωνιστικές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να είναι στα σκαριά. Εμείς ντεμπουτάρουμε στα προγνωστικά μας και δίνουμε τα πρώτα μας «επίσημα» picks της νέας χρονιάς, σε μία Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο.

Χιμπέρνιαν – Χαρτς

Ξεκινάμε με το ντέρμπι του Εδιμβούργου. Χιμπέρνιαν και Χαρτς συγκρούονται στην έδρα της πρώτης, σε ένα ματς που αναμένεται γεμάτο ένταση και πάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε για μία συνθήκη μίσους μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αλλά για ένα ντέρμπι που βασίζεται κυρίως σε τοπικιστικούς και ποδοσφαιρικούς λόγους.

Αμφότερες ξεκίνησαν την σεζόν με αρκετά θετικό πρόσημο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δίνοντας σημάδια ανανεωμένων ομάδων και συνόλων. Εξάλλου οι γηπεδούχοι φέτος έχουν σκοπό μία επιστροφή στα ψηλά διαζώματα της λίγκας και οι φιλοξενούμενοι έχουν και εκείνοι τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Στοιχηματικά, ένα ντέρμπι και ιδίως δεύτερη αγωνιστική, δύσκολα προβλέπεται αφού η ισοπαλία δείχνει εξαιρετικά πιθανό αποτέλεσμα. Εμείς θα κρατήσουμε το 1Χ, αφού πιστεύουμε πως οι φωνές των οπαδών της Χιμπέρνιαν θα δώσουν λίγη παραπάνω ώθηση στους ποδοσφαιριστές της.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά: Τσάβες – Γκιμαράες

Συνεχίζουμε με την πρεμιέρα στην Πορτογαλία. Η Τσάβες υποδέχεται την Γκιμαράες, σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι είναι γεμάτοι κίνητρο και ενθουσιασμό για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια και οι Ευρωπαίοι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα με 3-1 από την Χάιντουκ Σπλιτ, θέλουν να επικρατήσουν ώστε να πάνε με καθαρό μυαλό στην ρεβάνς. Βέβαια στην Κροατία έβγαλαν μεγάλα προβλήματα και δεν έδειξαν καθόλου καλή αμυντική συμπεριφορά, με το επαναληπτικό στην έδρα τους να έχει χαρακτήρα τελικού.

Η Τσάβες είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, ενώ στα φιλικά είχε καλή παρουσία. Στην έδρα της θα παίξει με κίνητρο και αυτοπεποίθηση κόντρα σε έναν ανέτοιμο αντίπαλο που έχει το μυαλό του αλλού. Κρατάμε και εδώ το 1Χ.

Βασιλεία – Γιούνγκ Μπόις

Προχωράμε στην Ελβετία. Βασιλεία και Γιούνγκ Μπόις συγκρούονται στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπρόντμπι και τώρα… τρέχουν και δεν φτάνουν ενόψει του επαναληπτικού. Έχουν ξεκινήσει χωρίς να έχουν πατημένο το γκάζι, έχοντας ακόμα προβλήματα ετοιμότητας. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, παίζουν αρκετά ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ξεμπέρδεψαν με την Κούοπιο και ρίχνουν την συγκέντρωση τους στο ντέρμπι.

Μιλάμε για δύο ομάδες που προτιμούν να παίζουν επιθετικά, να ανοίγονται και να χτυπάνε τον αντίπαλο. Δεν περιμένουμε να αλλάξουν ιδιαίτερα για το παιχνίδι αυτό, αφού η φιλοσοφία τους δεν τους το επιτρέπει ιδιαίτερα. Η επιλογή μας στο συγκεκριμένο ματς θα είναι το X2 & οver 1,5 καθώς δύσκολα θα ηττηθεί η Μπόις από τέτοια Βασιλεία αλλά ίσως να δούμε μία ισοπαλία τύπου 1-1, οπότε καλύπτουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Σικάγο Σκάι – Κονέκτικατ Σανς

Τελειώνουμε με μπασκετάκι και γυναικείο ΝΒΑ. Στο WNBA λοιπόν, οι πρωταθλήτριες Σκάι που θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα υποδέχονται τις Κονέκτικατ Σαν. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα από το Σικάγο φαντάζει και φέτος το φαβορί για τον τίτλο, καθώς έχει μετατρέψει σε κάστρο την έδρα της, διαθέτει τρομερές παίκτριες (Κούπερ, Πάρκερ, Βαντερσλότ) και παίζει σε καλό τέμπο. Στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου δεν θέλει να χάνει έδαφος, κάνοντας μερικές δυνατές προπονήσεις ενόψει των απαιτητικών playoffs.

Καλή ομάδα το Κονέκτικατ αλλά με σοβαρά ελλείμματα συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία. Το έδειξε και στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στις Σκάι (31 Ιουλίου, νίκη για το Σικάγο με 95-92) που ενώ οι αντίπαλες είχαν μεγάλες απουσίες, κατάφερε και ηττήθηκε. Γενικά δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Το Σικάγο μπαίνει σιγά σιγά σε mood playoffs, δύσκολα θα χάσει. Επιλέγουμε τον άσο.

Δυάδα απόδοσης 2.35
14:00
Χιμπέρνιαν - Χαρτς
1.50
22:30
Τσάβες - Γκιμαράες
1.50
Δυάδα απόδοσης 2.51
17:00
Βασιλεία - Γιούνγκ Μπόις
Χ2 & over 1,5
1.62
20:00
Σικάγο Σκάι - Κονέκτικατ Σανς
1
1.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις