Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 7/8) – Ματσάρα στο Λονδίνο, ντέρμπι στο Εδιμβούργο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 7/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Χιμπέρνιαν – Χαρτς (14:00): Το μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου, το πρώτο φετινό. Αμφότερες έχουν μπει με τον ίδιο στόχο στη σεζόν, την τρίτη θέση αφού το δίπολο της Γλασκώβης είναι μίλια μακριά. Με το δεξί και οι δύο στην πρεμιέρα, η Χιμπέρνιαν 1-0 τη Σεντ Τζόνστον, η Χαρτς 2-1 τη Ρος Κάουντι. Πολύ πιθανό να μείνουν στο Χ, το οποίο παίζει στο 3.10 στη Stoiximan.

Τουλούζ – Νις (14:00): Η επιστροφή της Τουλούζ στη Ligue 1. Παγκόσμια μοναδικός ο τρόπος μεταγραφών της. Σχεδόν στα τυφλά κάποιες προσθήκες της, με βάση μόνο και μόνο τα data! Νέος κύκλος στη Νις με τον Λουσιέν Φαβρ. Οι 35 βαθμοί στην Τουλούζη δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα. Under 2,5 στο 1.80 του Pamestoixima.gr.

Φίτεσε – Φέγενορντ (15:30): Δύσκολη πρεμιέρα όμως όχι ακατόρθωτο το διπλό του 1.97 της Betshop για τη Φέγενορντ. Βρίσκεται μακριά από Άγιαξ και Αϊντχόφεν, πολύ δύσκολα θα μπει ανάμεσά τους. Ταβάνι η τρίτη θέση. Νέα ιδιοκτησία στη Φίτεσε, πολλές οι μεταγραφικές απώλειες. Μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία οι φιλοξενούμενοι.

Λιλ – Οσέρ (16:00): Μετά την περσινή κακή χρονιά, η διοίκηση της Λιλ αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά στον Πορτογάλο Φονσέκα. Άκρως επιθετική η λογική του και αναμένουμε θέαμα φέτος. Γιατί να μην το δούμε από την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Οσέρ που επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία μετά από δέκα χρόνια; Στο 1.90 το over 2,5 στη Novibet.

Στουτγκάρδη – Λειψία (16:30): Βάζει ψηλά τον πήχη η φετινή Στουτγκάρδη. Θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή σεζόν, όπου σώθηκε στο νήμα και να διεκδικήσει πράγματα. Η Λειψία ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup με 3-5 από την Μπάγερν. Είναι το σωστό φαβορί, αλλά προτιμούμε να κινηθούμε στα γκολ. Στο 1.90 το goal/goal & over 2,5 στο Pamestoixima.gr.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30): Εξαιρετική η περσινή πορεία της Γουέστ Χαμ, συνεχίζει με τον Μόγιες, φαίνεται ενισχυμένη μεταγραφικά. Η Σίτι άφησε πίσω της τα σχήματα χωρίς φορ και αγόρασε τον Χάαλαντ. Μια εκτός έδρας πρεμιέρα με τα «σφυριά» είναι πονηρή και οι τιμές του διπλού μικρές. Το ντριμπλάρουμε για το goal/goal του 1.80 στη Novibet.

Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβώνας (20:00): Ντέρμπι με το καλημέρα στη Liga NOS. Νέα εποχή στην Μπράγκα, με τον Καρβαλιάλ να αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάτης ο Αρτούρ Ζορζ. Συνεχίζει με τον Ρούμπεν Αμορίμ η Σπόρτινγκ, ο οποίος την έχει βγάλει από την αφάνεια. Χωρίς ισοπαλία από το 1994 σε αυτό το γήπεδο, όμως όλες οι παραδόσεις κάποτε σπάνε. Στο 3.30 στο Pamestoixima.gr.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις