Πρεμιέρα με… παγίδες στο «Βελοντρόμ»

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος. Πρεμιέρα με ντέρμπι ανάμεσα σε Ανζέ και Ναντ για τη Ligue 1. Δοκιμασία για Μαρσέιγ.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι! Μετά το αναγκαίο καλοκαιρινό διάλειμμα τα μεγάλα πρωταθλήματα και κατ’ επέκταση και η στήλη μας επιστρέφουν σιγά σιγά στη δράση. Με γεμάτες μπαταρίες και καθαρό μυαλό ελπίζουμε σε μια καλή και κερδοφόρα στοιχηματικά χρονιά. Στη σέντρα αυτό το τριήμερο η Ligue 1 (η Ligue 2 ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα) και τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος εστιάζουν σε τρεις αναμετρήσεις (Ανζέ – Ναντ, Μονπελιέ – Τρουά και Μαρσέιγ – Ρεμς). Για πάμε…

Ντέρμπι με το καλημέρα

Κατευθείαν στα βαθιά Ανζέ και Ναντ, οι οποίες συγκρούονται στο «Ρεϊμόν Κοπά» στο τοπικό «ντέρμπι της Δύσης». Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στην τεχνική ηγεσία τον Ζεράρ Μπατίκλ ωστόσο μοιάζουν «αποδυναμωμένοι» συγκριτικά με πέρυσι. Έχασαν σημαντικές μονάδες όπως οι Φουλζίνι, Τσο, Μανγκάνι, Καμπό ενώ από προσθήκες η πιο αξιόλογη είναι ο επιθετικός Ουνού (δανεικός από Μινεσσότα, πρώην Ρεν). Σημαντική η απουσία του Μπουφάλ που είναι τραυματίας.

Κάπως καλύτερα δείχνουν τα πράγματα στην απέναντι όχθη. Άκρως επιτυχημένη η περσινή χρονιά για τη Ναντ, εύλογα παραμένει επικεφαλής ο Αντουάν Κομπουαρέ. Στα του ρόστερ τα «καναρίνια» έχασαν τους δύο επιθετικούς Κολό Μουανί και Κουλιμπαλί οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τους Μοχάμεντ (από Γαλατασαράι) και Γκεσάν (δανεικός από Νις). Ξεχωρίζει ασφαλώς η προσθήκη του έμπειρου Μούσα Σισσοκό (πρώην Τότεναμ, Γουότφορντ, Νιούκαστλ). Θα λείψει ο βασικός στόπερ Καστελέτο που αποβλήθηκε στον τελικού του Σούπερ Καπ απέναντι στην Παρί (4-0).

Τέσσερα συνεχόμενα goal/goal μετρούν οι δύο ομάδες ανεξάρτητα από έδρες. Τα παιχνίδια μεταξύ τους έχουν συνήθως ένταση και νεύρα κάτι που αποτυπώνεται και στα φάουλ (από 22 μέχρι και 41 στα τέσσερα τελευταία).

Ντέρμπι είναι, πρεμιέρα είναι, καμία από τις δύο δεν θα θέλει να ξεκινήσει με ήττα την φετινή κούρσα. Αποδεκτό το αμφίτερμα σε τιμές άνω του 1.80 ενώ αξία υπάρχει και στα φάουλ της Ανζέ με το line να βρίσκεται χαμηλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά: Ξεκίνημα με το δεξί

Με παιχνίδι στα μέτρα της ξεκινά τη χρονιά η Μονπελιέ που υποδέχεται την Τρουά. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια σχετικά αδιάφορη χρονιά και θέλουν φέτος να στοχεύσουν ψηλότερα. Διατήρησαν στην άκρη του πάγκου τον Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό, ενισχύθηκαν με τους Καζρί, Νορντέν που έμειναν ελεύθεροι από τη Σεντ Ετιέν ενώ απέκτησαν και τον αριστερό μπακ Μαουάσσα (δανεικός από Κλαμπ Μπριζ, πρώην Ρεν). Και φέτος «εγκέφαλος» της ομάδας ο ποιοτικός Σαβανιέ που κάνει τα πάντα.

Χωρίς σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα η Τρουά, ο Μπρούνο Ιρλ διατήρησε τη θέση του ενώ το ρόστερ πάνω-κάτω είναι ίδιο με το περσινό. Δεν θα αλλάξει φιλοσοφία συγκριτικά με πέρυσι, θα στηριχτεί στο αμυντικό της πλάνο και θα «χτυπά» στην κόντρα.

Χωρίς νίκη η Μονπελιέ στα τέσσερα τελευταία με αντίπαλο την Τρουά μέσα-έξω ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία σημειώθηκε αποβολή (οι τρεις εις βάρος της Μονπελιέ).

Η σοβαρή Μονπελιέ έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ξεπερνά τον διπλασιασμό ο άσος, θα μπει στις επιλογές μας. Επιπλέον θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Καζρί.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

«Ύπουλο» ματς για Μαρσέιγ

Πιο δύσκολο απ’ ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις είναι για τη Μαρσέιγ το εντός απέναντι στη Ρεμς. Σημαντικές αλλαγές στο στρατόπεδο των Μασσαλών με κυριότερη αυτή στη θέση του προπονητή. Ο Σαμπάολι αποφάσισε να παραιτηθεί ελέω διαφωνιών με την διοίκηση η οποία έφερε στη θέση του τον Ίγκορ Τούντορ.

Δεν ενθουσιάστηκε ο κόσμος με όλο αυτό κάτι που έγινε αντιληπτό ήδη από τα φιλικά (αποδοκιμασίες στη φιλική ήττα με 0-2 από τη Μίλαν). Από αφίξεις ξεχωρίζει αυτή του Βερετού ενώ νέα πρόσωπα έχουμε και στα άκρα της άμυνας (Νούνο Ταβάρες και Κλος). Θα λείψει ο Τσαλέτα Τσαρ και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Σαλιμπά, οι Μασσαλοί θα παραταχθούν με εντελώς νέα πρόσωπα στην άμυνα.

Η Ρεμς από την άλλη μπορεί να έχασε τον κορυφαίο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Εκιτικέ (δανεικός με οψιόν στην Παρί) και τον βασικό τερματοφύλακα Ραΐκοβιτς ωστόσο βρήκε στα πρόσωπα των Μπαλογκούν και Πεντζ αντικαταστάτες. Πετυχημένο έως τώρα το έργο του Όσκαρ Γκαρσία ο οποίος έχει δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα που δεν «μασάει» από έδρες και προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της. Διαθέτει μπόλικο ταλέντο και ταχύτητα μεσοεπιθετικά, είναι ικανή να κάνει πολλές ζημιές.

Δύσκολο παιχνίδι για τη Μαρσέιγ που θα έχει και την πίεση από την κερκίδα. Η Ρεμς θα περιμένει και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις στιγμές της. Σχεδόν διπλασιάζει το goal/goal, θα τιμηθεί. Ιδιαίτερα «ελκυστικό» και το 4.50 στην κάρτα του Γκεντουζί.

Μονό
16:00
Ανζέ - Ναντ
Goal/goal
1.87
Φάουλ
16:00
Ανζέ - Ναντ
Ανζέ over 10,5 φάουλ
1.72
Μονό
16:00
Μονπελιέ - Τρουά
1
2.20
Σκόρερ
16:00
Μονπελιέ - Τρουά
Γκολ Καζρί
3.00
Μονό
21:45
Μαρσέιγ - Ρεμς
Goal/goal
1.96
Κάρτες
21:45
Μαρσέιγ - Ρεμς
Κάρτα Γκεντουζί
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις