Ξεκινούν οι Ευρωπαίοι… σκανδαλίζουν οι αποδόσεις

προγνωστικά

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο πιάτο μας από σήμερα και η στήλη του Μagician θα ασχοληθεί με δυνατά προγνωστικά.

Καλημέρα σας. Ρισκάραμε στην τελευταία στήλη αλλά η μεγάλη νίκη – έκπληξη της ουραγού Σκέιντ μας στέρησε την μεγάλη απόδοση της δυάδας μας. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που μπαίνουν στην καθημερινότητα μας…

Προγνωστικά: Ξέρουν την δουλειά τους

Εκκίνηση από την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση μεταξύ της Άουγκσμπουργκ με την Φράιμπουργκ.  Πέντε βαθμοί ήταν αρκετοί την περασμένη χρονιά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού η γηπεδούχος. Με κόπο έσωσε την χρονιά. Φαίνεται όμως πως δεν έβαλε πολύ μυαλό καθώς αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές  που ίσως δεν την βοηθήσουν για το κάτι παραπάνω φέτος και απλά στοχεύει σε μια πιο άνετη παραμονή (Μάγιερ Μ/Χέρτα, Ντεμίροβιτς Ε/Φράιμπουργκ, Ρέξμπεκατς Μ/Βολφσμπουργκ). Καλή έως μέτρια η περσινή παρουσία της εντός έδρας.Η φιλοξενούμενη ήταν πιο ενεργή στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Έχασε τον Σλότερμπερκ (Ντορντμουντ-20εκ) αλλά πήρε ως αντικαταστάτη τον Γκίντερ από την Γκλάντμπαχ. Ο Γκρέκοριτς θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα αφού τον απέκτησε η Φράιμπουργκ ως ελεύθερο. Θα παίξει στους ομίλους του Europa League φέτος μιας και πέρυσι τερμάτισε στην έκτη θέση. Κράτησε τον βασικό κορμό η φιλοξενούμενη και δείχνει σε καλή κατάσταση.

Η Άουγκσμπουργκ στηρίζεται στην έδρα της αλλά η φιλοξενούμενη έχει το γκολ. Η προϊστορία τους έχει αρκετά goal/goal και αυτή θα είναι η επιλογή μας σε απόδοση 1.70 στο pamestoixima.

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Ξεκινάει με το δεξί η φιλοξενούμενη

Πάμε στο νησί, πάμε Premier League. Επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία η Μπόρνμουθ τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της Championship πίσω από την Φούλαμ. Στο καλοκαιρινό  πάρε-δώσε δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ουσιαστικά θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, μιας και διαθέτει το χαμηλότερο budget της κατηγορίας. Στα φιλικά προετοιμασίας ήταν μέτρια προς κακή. Στο καλύτερο (για πολλούς) πρωτάθλημα του κόσμου δύσκολα επιβιώνεις χωρίς ενίσχυση. Είναι το πρώτο φαβορί με διαφορά για να υποβιβαστεί σύμφωνα με τους μπουκ.

Ο πήχης έχει τεθεί πιο ψηλά αυτή την χρονιά για την Άστον Βίλα. Πέρυσι ολοκλήρωσε την σεζόν στην 14η θέση. Έκανε όμως πολύ καλές μεταγραφές μιας και ήρθε ο Ντιέγκο Κάρλος από την Σεβίλλη (30εκ.) για να δέσει την άμυνα και παρέμεινε ο Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα) ο οποίος εξελίχθηκε σε λαχείο πέρυσι, αφού τον αγόρασε μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού. Επίσης προστέθηκαν οι Καμαρά (Μ/Μαρσέιγ), Όλσεν (Τ/Ρόμα) και Ελ Γκάζι (Ε/Έβερτον). Με τις καινούργιες προσθήκες και τις περσινές βάσεις ο κόουτς Τζέραρντ έχει πλέον τα εργαλεία και την ικανότητα να οδηγήσει την ομάδα τουλάχιστον στην πρώτη δεκάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να περάσει από έδρες τύπου Μπόρνμουθ. Εμφανίζεται πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Καλή η παρουσία της στα φιλικά προετοιμασίας.

Ευκαιρία για την Άστον Βίλα να ξεκινήσει με το δεξί. Είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2.14 στη novibet.

Novibet – Το Cashout* όπως θα ήθελες να είναι

Δεν θα κάνει το ίδιο λάθος

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία. Πέρυσι η Φορτούνα Σιτάρντ σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και παρέμεινε στην κατηγορία. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Πρώτο μέλημα της ομάδας θα είναι η σωτηρία. Οι μετεγγραφές που  πραγματοποιήθηκαν ήταν χωρίς ουσιαστικό κόστος. Πήρε τον Γιλμάζ (Ε/Λιλ) αλλά δεν θα παίξει σήμερα. Ελπίζει να υπάρχουν ομάδες χειρότερες από την ίδια . Στα φιλικά προετοιμασία της, σημειώθηκαν αρκετά τέρματα. Είναι τέταρτο φαβορί για υποβιβασμό.

Ακόμα ηχεί στα αυτιά των παιχτών του Άγιαξ η πεντάρα από την Αϊντχόφεν για το Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Δεν είναι αποτέλεσμα που χωνεύεται εύκολα από ομάδες του επιπέδου του. Μοσχοπούλησε τους Μαρτίνεζ (Α) και Χάλερ (Ε) σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ αντίστοιχα. Ήρθε ο Μπέργουιν από την Τόττεναμ με 35 εκ. ευρώ., ο Μπρόμπει από την Λειψία με 16εκ. και ο Μπάσει από την Ρέιντζερς με 23εκ. ευρώ ο οποίος θα απουσιάσει σήμερα. Θέλει το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και η παρέα του Τάντιτς αναμένεται να βάλουν τα θεμέλια από την πρώτη αγωνιστική. Παράδοση υπέρ του <<Αίαντα>> με αρκετά τέρματα.

Θα κρατήσουμε το Άγιαξ over 2,5 goal σε απόδοση 1.68 στο pamestoixima.

Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ
Goal/goal
1.70
Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Άστον Βίλα
2
2.14
Μονό
17:30
Φορτούνα Σιτάρντ - Άγιαξ
Άγιαξ over 2,5 goal
1.68
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις