Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 06/08) – Και τώρα έχουμε μπάλα

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 06/08): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Φούλαμ – Λίβερπουλ (14:30): Με εντελώς διαφορετικούς στόχους στη σεζόν οι δύο ομάδες, αλλά με αρκετή ποιότητα εκατέρωθεν. Δύσκολα θα σταθεί στη κατηγορία η Φούλαμ εάν παρουσιάσει την ίδια αφέλεια, όπως στη Championship, αλλά διαθέτει ποιότητα. Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνουν οι κόκκινοι στην εκκίνηση. Ρίσκο στο να ανοίξει το σκορ από ημίχρονο, στο 2.15 το over 1,5 ημιχρόνου στο Pamestoixima.gr.

Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης (16:30): Ενδιαφέρον παιχνίδι στη πρεμιέρα της Γερμανίας, με τη Βόλφσμπουργκ να μην αντικατοπτρίζει στα μάτια μου τις τιμές του έντονου φαβορί. Βαριά η φανέλα της Βέρντερ, η οποία επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Μόνο η κόντρα αξίζει σε τέτοιες τιμές στο 2.95 το 2dnb στο Pamestoixima.gr.

Νιουκάστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00): Σε υψηλά στάνταρ σκοπεύει να κινηθεί φέτος η Νιούκαστλ μετά το δυνατό περυσινό φίνις. Να ταράξει τα νερά θέλει η Νότιγχαμ, η οποία κινήθηκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Έχει αξία το over 2,5 στο 2.10 στη Novibet.

Έβερτον – Τσέλσι (17:00): Σε καμία περίπτωση δε θέλει να επαναλάβει τη περυσινή σεζόν η Έβερτον και αναμφίβολα έχει το ρόστερ για να το επιτύχει. Η Τσέλσι κινήθηκε αθόρυβα αλλά έχει ενισχυθεί με σκοπό κάτι καλό και φέτος. Αμφίρροπο το παιχνίδι, το διπλό δεν με συγκινεί σε αυτές τις τιμές. Στο διπλασιασμό το αμφίτερμα στη Novibet.

Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ (17:30): Με στόχο ακόμη μια χρονιά να αποφύγει όσο πιο άνετα τον υποβιβασμό η Φορτούνα. Ο Άγιαξ έρχεται από το χαμένο Σούπερ Καπ απέναντι στην Αϊντχόφεν με το εμφατικό 5-3. Σαφέστατη η υπεροχή του «Αίαντα» που θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Λογικό να ανοίξει το σκορ από νωρίς, στο 1.95 το over 1,5 ημιχρόνου στο Pamestoixima.gr.

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (19:00): Ματσάρα στη πρεμιέρα με δύο ομάδες που δίκαια τερμάτισαν ψηλά πέρυσι. Δεν με ενθουσίασε η Λεβερκούζεν στα φιλικά προετοιμασίας, ποιο έτοιμη δείχνει στα μάτια μου η γηπεδούχος Ντόρτμουντ σε ένα λογικά κατάμεστο γήπεδο. Δίκαιος ο άσος στο 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Μαλίν – Ουνιόν Σεντ-Γκιλουάζ (21:45): Βίοι αντίθετοι στην εκκίνηση του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες. με τη Μάλιν να έχει δύο ήττες, ενώ η Σεντ-Γκιλουάζ μια νίκη και μια ισοπαλία. Καθοριστικό βήμα για πρόκριση στο Chmapions League έκαναν οι φιλοξενούμενοι με το καθαρό 2-0 κόντρα στη Ρέιντζερς. Με ψυχολογία στα ύψη αναμφίβολα έχει το πρώτο λόγο στην έδρα της Μαλίν. Στ0 2.20 το διπλό στη Novibet.

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Μεγάλη η διαφορά ποιότητας της Παρί και φέτος, σε σχέση με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Χωρίς προβλήματα θέλει να κυλήσει η σεζόν για τη Κλερμόν, αλλά η πρεμιέρα είναι αρκετά δύσκολη. Μια μπάλα ο καθένας θέλουν οι Παριζιάνοι, αλλά δε θα έχουν πρόβλημα θαρρώ να καθαρίσουν από ημίχρονο στο 1.75 στη Novibet.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις