Τα φαβορί πληρώνουν σε Γερμανία και Αγγλία

Προγνωστικά 

Τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν, με δύο επιλογές να ξεχωρίζουν στα προγνωστικά του Σαββάτου.

Η νέα σεζόν ξεκινά (έστω και πρόωρα λόγω Μουντιάλ) σε Bundesliga και Premier League, με δυνατές μάχες στην πρεμιέρα. Τα προγνωστικά του Σαββάτου αφορούν δύο νεοφώτιστες, τη Βέρντερ και την Μπόρνμουθ, ή μάλλον καλύτερα…τις αντιπάλους τους.

Τα φαβορί πληρώνουν σε Γερμανία και Αγγλία

Προγνωστικά: Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

Μετά την παταγώδη αποτυχία της περσινής σεζόν και τη 12η θέση στην Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ στοχεύει σε αλλαγή σελίδας. Ο Κόβατς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ο βασικός κορμός του ρόστερ διατηρήθηκε και οι μεταγραφές που έγιναν έριξαν τον μέσο όρο ηλικίας. Από την πλευρά της, κι η Βέρντερ Βρέμης δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, φέρνοντας σημαντικά ονόματα. Παράλληλα, κράτησε στον πάγκο της τον 34χρονο Όλα Βέρνερ, ο οποίος την οδήγησε πέρσι στην άνοδο.

Εμπιστευόμαστε την εμπειρία και την ποιότητα της Βόλφσμπουργκ, που με σύμμαχο την έδρα μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη. Οι πολλές προσθήκες στο ρόστερ κι η απειρία του Βέρνερ θα κοστίσουν στους φιλοξενούμενους, τουλάχιστον στην αρχή. Πάμε με τον άσο στο 1.89 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα

Κάτι καλό χτίζεται στην Άστον Βίλα. Με τον Τζέραρντ να αποκτά σιγά-σιγά την εμπειρία του να προπονεί ομάδα της Premier League, και το ρόστερ να ενισχύεται ακόμα περισσότερο, οι «χωριάτες» βάζουν πλώρη για μια πετυχημένη σεζόν. Ενδεχομένως και επιστροφή στην Ευρώπη, αν και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Αντίθετα, σε ρηχά νερά έχει κινηθεί μέχρι στιγμής η Μπόρνμουθ, που στηρίζεται κυρίως στους παίκτες που την ανέβασαν κατηγορία πέρσι και είναι από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οπότε αν η Βίλα θέλει να κάνει κάτι αξιόλογο φέτος τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει. Θεωρώ πως έχει ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρει, και η απόδοση 2.14 που προσφέρει η Novibet για το διπλό είναι άκρως δελεαστική.

Μονό
16:30
Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης
1
1.89
Μονό
17:00
Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα
2
2.14
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις