ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αστεράτο 2.50 στο Μόναχο!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Αστεράτο 2.50 στο Μόναχο!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αστεράτο 2.50 στο Μόναχο!

Αστεράτο 2.50 στο Μόναχο!

Γεια και χαρά σε όλους! Τέτοια εποχή, υπό νορμάλ συνθήκες, θα βλέπαμε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά… κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και -ελέω πανδημίας- περνάμε τα βράδια μας παρέα με πίτσες, σουβλάκια, μπύρες και τα συναφή, απολαμβάνοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των Europa και Champions League καταμεσής σχεδόν του Αυγούστου! Όχι κι άσχημα, για ένα καλοκαίρι που, έτσι κι αλλιώς, είναι διαφορετικό από κάθε άλλο στο παρελθόν και δύσκολα θα ξεχαστεί.  

Η στήλη την προηγούμενη φορά έδωσε ξανά κέρδος και μάλιστα με αποδοσάρα, καθώς το combo στο παιχνίδι της Γκέτεμποργκ με την Έστερσουντ επιβεβαιώθηκε πανεύκολα, αφού πληρωθήκαμε πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.  

Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα τούτο το Σαββατοκύριακο, όσον αφορά τα διεθνή πρωταθλήματα αλλά και τους αγώνες για το Champions League. Μολαταύτα, έχω επιλέξει για σήμερα μια τριάδα αγώνων, που θεωρώ ότι αξίζουν το ρίσκο και ένα χαλαρό ποντάρισμα. 

Τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός του Μονάχου 

H νταμπλούχος Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται για τη φάση των “16” του Champions League την Τσέλσι, στη ρεβάνς του Λονδίνου που βρήκε θριαμβευτές τους “Βαυαρούς” με σκορ 3-0. Ένα ματς που μοιάζει ουσιαστικά με τυπική διαδικασία, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση.  

Η Μπάγερν τελείωσε τη σεζόν στη Γερμανία με σπασμένα τα φρένα, κατέκτησε πανεύκολα το νταμπλ και έχει βάλει πλώρη για την κούπα με τα μεγάλα “αυτιά”. Είναι αήττητη από το Δεκέμβρη του περασμένου έτους και κοιτάζει ήδη τον επόμενο αντίπαλο στο final 8 του Champions League, καθώς αν και τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο, μοιάζει απίθανο να γίνει η ανατροπή σε αυτό το ζευγάρι. Μοναδικό ερωτηματικό για την ομάδα του Χάνσι Φλικ, είναι η αγωνιστική απραξία εδώ και έναν μήνα. Μοναδική απουσία αυτή του μπακ Παβάρ.  

Οι Λονδρέζοι από την άλλη μεριά, παρότι πέτυχαν το φετινό στόχο τους που ήταν η έξοδος στο ερχόμενο Champions League, δεν έκλεισαν θετικά την εγχώρια σεζόν καθώς ηττήθηκαν στον τελικό του κυπέλλου από την Άρσεναλ. Η Τσέλσι έχει, πάντως, αγωνιστικό ρυθμό και θέλει να κλείσει με το κεφάλι ψηλά τη φετινή χρονιά, παλεύοντας για το καλύτερο δυνατό στον αποψινό αγώνα. Θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες καθώς δε θα αγωνιστούν οι τραυματίες Λόφτους Τσικ, Πούλισιτς, Αθπιλικουέτα, Πέδρο και Γκίλμορ. 

Θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτός αγώνας, με αρκετά γκολ και από τις δύο ομάδες και θα ποντάρω συνδυαστικά στο αμφίτερμα παρέα με over 3,5 σε εξαιρετική απόδοση. 

Παιχνίδι με τα γκολ ημιχρόνου στη Superettan 

Το πρώτο ματς με το οποίο θα καταπιαστώ από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, είναι αυτό ανάμεσα στη Γιόνσεπινγκ και την Ουμέα. Θεωρητικά φαβορί είναι οι γηπεδούχοι καθώς βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από την Ουμέα, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.  

Η Γιόνσεπινγκ προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Νόρμπι, η οποία επετεύχθη μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι φορμαρισμένη, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Πολύ επιθετική ομάδα, σκοράρει 2 γκολ ανά αγώνα στην έδρα της, πολλά από αυτά στο πρώτο μέρος. Έχει τα θεματάκια της στην αμυντική λειτουργία, καθώς μόνο σε έναν αγώνα πρωταθλήματος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αυτόν με την Μπράγκε (2-0 εντός).  

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αλλά οι μεταπτώσεις στην απόδοσή τους δεν έχουν επιτρέψει αξιόλογη συγκομιδή βαθμών. Μακριά από την έδρα της η Ουμέα προσπαθεί, παλεύει, σκοράρει σχεδόν σε κάθε αγώνα, αλλά έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο 3-1 επί της Εσκιλστούνα πριν από ενάμιση μήνα. Συνήθως οι αγώνες της έχουν γκολ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. 

Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στην επίτευξη τερμάτων στο πρώτο μέρος των αγώνων, ειδικότερα από το 30ο λεπτό μέχρι και το τέλος της ανάπαυλας. Το over 1,5 ημιχρόνου σχεδόν τριπλασιάζει, αλλά θα πάω λίγο πιο συντηρητικά με ασιατικό χάντικαπ, ώστε αν επιτευχθεί μόνο ένα γκολ να πάρω πίσω τη μίζα.  

Δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι από τη συγκεκριμένη κατηγορία η αναμέτρηση της, δεύτερης στη βαθμολογία, Χάλμσταντ με αντίπαλο την αδύναμη εκτός έδρας ΓΚΑΪΣ. 

Η γηπεδούχος ομάδα παρότι έχει βλέψεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, όταν αγωνίζεται εντός έδρας έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, έχοντας υποστεί 2 ανέλπιστες ήττες σε 5 συνολικά αγώνες, καθώς Τρέλεμποργκ (0-1) και Ακρόπολις (2-3) έχουν φύγει νικήτριες από το “Έργιανς Βαλ”. Στα υπόλοιπα 3 ματς πήρε σχετικά σχετικά εύκολα τη νίκη, σκοράροντας συνολικά 8 τέρματα. Προέρχεται από τη “λευκή” εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λιούνγκσκιλε.  

Η ΓΚΑΪΣ μακριά από την έδρα της είναι ομάδα που δέχεται αρκετά τέρματα και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντίπαλοί της σκοράρουν τουλάχιστον 2 φορές όταν την υποδέχονται. Μοιραία, λοιπόν, έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς αφού κατόρθωσε και πήρε ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2) απέναντι σε Βαστέρος και Ακρόπολις. Η τελευταία μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική.  

Πιστεύω ότι θα έχει γκολ ο συγκεκριμένος αγώνας, ίσως με αμφίτερμα. Θα επιλέξω να επιτευχθούν 2 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο σε αρκετά καλή απόδοση, αφού κυρίως η Χάλμσταντ πετυχαίνει αρκετά σε αυτό το διάστημα των αγώνων της.  

Μονό 

22:00 Μπάγερν – Τσέλσι: Goal/goal & over 3,5 (2.50) 

Δυάδα (απόδοσης 3.70) 

18:30 ΓιόνσεπινγκΟυμέα: Over 1 AH στο 1ο ημίχ. (1.85) 

18:30 Χάλμσταντ – ΓΚΑΪΣ: Οver 1,5 στο 2ο ημίχ. (2.00) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις