Οι αποδόσεις για την πρόκριση των ελληνικών ομάδων

αποδόσεις

Τα άσχημα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στους πρώτους αγώνες των προκριματικών έχουν διαμορφώσει τις αποδόσεις για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Ευρωπαϊκή βραδιά χθες για τις ελληνικές ομάδες. Οι τρεις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν τα πήγαν καλά. Παναθηναϊκός και Άρης ηττήθηκαν εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, 2-0, από τη Σλάβια Πράγας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος και αναδείχτηκε ισόπαλος, 1-1, με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αποστολή των τριών ομάδων μόνο εύκολη δεν είναι στις ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Ενδεχομένως η κατάργηση του κανόνα των εκτός έδρας γκολ να τους φανεί χρήσιμη. Ωστόσο, Παναθηναϊκός και Άρης πρέπει να νικήσουν με διαφορά δύο γκολ στις έδρες τους. Η δυσκολία αυτού του εγχειρήματος φαίνεται και στις αποδόσεις για την πρόκριση. Αμφότεροι προσφέρονται σε τιμές άνω του 5.00! Αντίθετα ο Ολυμπιακός, παρά την εντός έδρας ισοπαλία, συνεχίζει να είναι το φαβορί του ζευγαριού για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το BetBuilder στο Pamestoixima.gr!

Αναλυτικά οι αποδόσεις πρόκρισης στα ζευγάρια των ελληνικών ομάδων από το Pamestoixima.gr:

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1.60 – 2.37

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: 6.50 – 1.12

Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 4.85 – 1.18

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις