ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης με combo bets και 0% γκανιότα*

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης με combo bets και 0% γκανιότα*

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης με combo bets και 0% γκανιότα*

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης με combo bets και 0% γκανιότα*

Οι τρεις εναπομείναντες εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη, ρίχνονται στη μάχη για σκορ πρόκρισης σε Europa & Conference League.

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1:1.42 X:4.65 2:7.70

Μία εβδομάδα μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιδράσουν. Η διοίκηση προχώρησε στην απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία, με τον Κάρλος Κορμπεράν να τον αντικαθιστά.

Ο 39χρονος τεχνικός που πέρσι οδήγησε τη Χάντερσφιλντ στον τελικό ανόδου της Championship, μπαίνει από την αρχή στα δύσκολα. Παρά το μικρό διάστημα γνωριμίας με τους παίκτες του, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα και στη διάταξη, καθώς σκέφτεται σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Το σίγουρο είναι πως ο Ισπανός προπονητής θα επιχειρήσει να διορθώσει τα προβλήματα που έβγαλε η ομάδα στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Ισραηλινούς. Τόσο σε επίπεδο δημιουργίας με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό και λιγοστές ευκαιρίες. Όσο και στην αμυντική λειτουργία, καθώς η εστία της παραβιάστηκε πέντε φορές.

Από αποκλεισμό στο Champions League προέρχεται και η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι μπορεί πέρσι να κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια, όμως η χρονιά στην Ευρώπη δεν ξεκίνησε καλά. Αν και επικράτησαν στην έδρα της Φερεντσβάρος (2-1), στον επαναληπτικό στην Μπρατισλάβα οι Ούγγροι με δύο γκολ στο φινάλε πήραν την πρόκριση με σκορ 4-1.

Μάλιστα, κινδύνεψαν με ήττα-σοκ για το εγχώριο πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς πριν από το Φάληρο. Βρέθηκαν στην έδρα τους πίσω με δύο γκολ κόντρα στην Ζεμπλίν, ωστόσο με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βλάντιμιρ Βάις γλίτωσαν τα χειρότερα (4-2) και κέρδισαν χρόνο.

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 1:1.84 X:3.70 2:4.25

Η ίωση που έπληξε τους «πράσινους» δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπορεί να επέστρεψαν οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ, όμως από την άλλη τέθηκαν εκτός την τελευταία στιγμή οι Σέκενφελντ και Αλεξανδρόπουλος. Επίσης, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Άντραζ Σπόραρ παρότι δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%. Το νέο απόκτημα, Μπένζαμιν Βέρμπιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει την καλή αμυντική λειτουργία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα στα πέντε φιλικά που έδωσε να δεχτεί μόλις ένα γκολ. Αντιθέτως, θέλει και πρέπει να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα, καθώς στο ίδιο διάστημα πέτυχε μόλις τρία τέρματα (3-1 γκολ).

Από την πλευρά της, η Σλάβια Πράγας είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο αγωνιστικά, αφού έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Σεντ Ζόζεφς από το Γιβραλτάρ, σημειώνοντας 11 τέρματα στα δύο ματς (4-0 και 7-0). Βέβαια, το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα Τσεχίας ήταν «στραβό».

Στην πρεμιέρα της την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Χράντετς Κράλοβε, που με μαζική άμυνα δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι. Ο έμπειρος τεχνικός πέρσι οδήγησε τη Σλάβια μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα φιναλίστ Φέγενορντ, πορεία που θέλει να επαναλάβει.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης 1:2.40 X:3.30 2:3.05

Οι «κίτρινοι» έκαναν το καθήκον τους στα ματς με τη Γκόμελ. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν 5-1, ενώ στον επαναληπτικό διπλασίασαν τις νίκες τους (2-1) δίχως να πατήσουν γκάζι. Έτσι, ο Χερμάν Μπούργος είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του ενόψει των πιο δύσκολων αναμετρήσεων που έχει μπροστά της.

Παράλληλα, είδε τα επίπεδα ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που μπήκαν τελευταίοι στην προετοιμασία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός πήρε καλά μηνύματα από τον επιθετικό τομέα, με τον Αντρέ Γκρέι να πετυχαίνει τα τέσσερα από τα συνολικά επτά τέρματα της ομάδας του.

Με τον Βλάνταν Ίβιτς να κάθεται ξανά στον πάγκο της ύστερα από το 2020, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι έτοιμη για επιστροφή εντός και εκτός συνόρων. Η περσινή 3η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα δεν ικανοποίησε τη διοίκηση, που τη νέα σεζόν δείχνει αποφασισμένη για υπερβάσεις.

Αυτό εκτός από την επιστροφή του Σέρβου τεχνικού φάνηκε και από τις προσθήκες των Εράν Ζαχάβι και Νιρ Μπιτόν, από Αϊντχόφεν και Σέλτικ αντίστοιχα. Βέβαια, ο 35χρονος φορ είναι αμφίβολος, αφού προέρχεται από επέμβαση και δεν είναι 100% έτοιμος. Στα πρώτα επίσημα παιχνίδια κόντρα στη Ζίρα, οι Ισραηλινοί δεν τον χρειάστηκαν και πήραν άνετα την πρόκριση (3-0, 0-0).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις