Χωρίς Ποκουσέφσκι και Γιόβιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σερβία

Χωρίς Ποκουσέφσκι και Γιόβιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σερβία

Δύο "κοψίματα" περιελάμβανε η σημερινή μέρα για το ρόστερ της Σερβίας, καθώς Ποκουσέφσκι και Γιόβιτς δεν θα βρεθούν στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Πιο αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας Στάνισλαβ Πέσιτς ανακοίνωσε πως οι δύο νεαροί NBAers δεν θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, καθώς αμφότεροι θα βρίσκονται στις ΗΠΑ μετά από αίτημα των ομάδων τους.
Συγκεκριμένα, τόσο ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού και νυν των Θάντερ Αλεξέι Ποκουσέφσκι, όσο και ο Νίκολα Γίοβιτς, που πρόσφατα έγινε ντραφτ από τους Μαϊάμι Χιτ ενημερώθηκαν από τις ομάδες τους πως πρέπει να επιστρέψουν νωρίτερα στην Αμερική, ώστε να ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει και της νέας σεζόν.
Έτσι, η Σερβία πλέον μετρά τρεις απουσίες ενόψει του Ευρωμπάσκετ καθώς οι δυο προαναφερθείσες προστίθενται στην ήδη μεγάλη απώλεια του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος θα είναι απών λόγω μιας επέμβασης που πραγματοποίησε.
Θυμίζουμε πως πριν από την συμμετοχή τους στο Ευρωμπάσκετ 2022, οι Σέρβοι θα φιλοξενήσουν στις 25 Αυγούστου την Εθνική μας Ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις