ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

«Ελληνικά» πονταρίσματα με θέα την Ευρώπη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

«Ελληνικά» πονταρίσματα με θέα την Ευρώπη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

«Ελληνικά» πονταρίσματα με θέα την Ευρώπη

«Ελληνικά» πονταρίσματα με θέα την Ευρώπη

Προγνωστικά: Στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη επικεντρώνεται σήμερα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιλέγοντας σημεία διπλασιασμού

Καλησπέρα σε όλους. Καλοκαιρινή Πέμπτη απόψε άρα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα οποία φυσικά συνδυάζονται με την συμμετοχή ελληνικών ομάδων. Παναθηναϊκός, Άρης και Ολυμπιακός, ρίχνονται στην μάχη σήμερα, με τρία μεγάλα παιχνίδια να απασχολούν το ενδιαφέρον. Καλώς ή κακώς δείγματα έχουμε μόνο από τους δύο τελευταίους, οπότε θα απέχουμε «στοιχηματικά» από τον αγώνα των «πρασίνων», ρίχνοντας το βλέμμα μας στα ματς των άλλων δύο. Δεν χάνουμε λοιπόν καιρό από τα προγνωστικά μας και ξεκινάμε ακόμα ένα ταξίδι στο κουπόνι.

Προγνωστικά: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης

Παιχνίδι… crash test για τον φετινό Άρη στην Ισραηλινή πρωτεύουσα. Οι «κίτρινοι» του Μπούργος μετά την πρόκριση επί της Γκόμελ, θέλουν να ξεπεράσουν και την πρόκληση των Ισραηλίνων, βλέποντας πάντα στο βάθος τα παιχνίδια με την Νις. Στους αγώνες με τους Λευκορώσους, είδαμε μία τρομερή εικόνα από τους ποδοσφαιριστές, μεγάλη ποιότητα και μία τρομερή ενέργεια που λίγοι έχουν αυτή την εποχή. Φυσικά το έργο δεν είναι το ίδιο κόντρα σε μία αρκετά πιο έμπειρη ομάδα όμως ο τρόπος και το υλικό υπάρχουν.

Ο Μπούργος ξέρει ακριβώς τι και πως να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα δυναμώνει τις αδυναμίες (ιδίως στα μετόπισθεν) και διατηρεί έναν κορμό μεσοεπιθετικά. Οι αντίπαλοι, είχαν μία σχετικά εύκολη πρόκριση επί της Γκζίρα, βγάζοντας μόνο στον πρώτο αγώνα βέβαια μερικά καλά πράγματα. Μιλάμε για μία ομάδα που βασίζεται κυρίως σε Ισραηλινούς παίκτες και σε μερικές μονάδες «Ισπανό-Πορτογάλων». Ο προπονητής Ίβιτς γνωρίζει λόγω του ασπρόμαυρου παρελθόντος του καλά την ελληνική πραγματικότητα και θα προσπαθήσει με την δύναμη της έδρας να λυγίσει τον Άρη, σε ένα γήπεδο που θα βράζει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα.

Κακά τα ψέματα ο Άρης παίζει πειστικό ποδόσφαιρο. Πάει για κάτι μεγάλο στην Ευρώπη, διαθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρία και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα στο Ισραήλ. Η Μακάμπι βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, θα πάει τον αγώνα πιο συντηρητικά. Περιμένουμε κλειστό ματς, δίνουμε την αβάντα στην ελληνική ομάδα, κρατάμε το X2 και under 3,5 στο 1.98. 

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ένα χάος υπήρξε στον Ολυμπιακό μετά την τεσσάρα από την Μακάμπι Χάιφα. Ο προπονητής απομακρύνθηκε με τον νεαρό και φιλόδοξο Κάρλος Κορμπεράν να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανόρθωσης της ψυχολογίας της ομάδας. Βέβαια ο αγώνας με την Σλόβαν είναι διαφορετικός σε σχέση με εκείνον με την Μακάμπι. Θα μπουν οι μεταγραφές, πιθανώς θα δούμε νέα πρόσωπα και νέο σχήμα. Περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, γρήγορο παιχνίδι και προσπάθεια για ένα μίνι ξεμπούκωμα. Και ίσως… πετυχαίνει την ιδανική αντίπαλο. 

Η Σλόβαν έχει εσωτερικά προβλήματα, απουσίες και κατεστραμμένη ψυχολογία, χάνοντας από την Φερεντσβάρος μία σίγουρη πρόκριση στην συνέχεια του Champions League. Δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι που την αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι» και αναμένεται παρόμοιο σκηνικό στο γήπεδο, δηλαδή μία ομάδα να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και μία άλλη να προσπαθεί να την περιορίσει. 

Εδώ που φτάσαμε.. μάλλον περιμένουμε να βγει εύκολα ο άσσος, καθώς όλοι στο στρατόπεδο των Πειραιωτών θεωρούν ζωτικής σημασίας αυτόν τον αγώνα. Το συνδυάζουμε με το over 8,5 κόρνερ για να έχουμε ένα καλοπληρωμένο combo στο 2.05. 

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το BetBuilder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
20:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άρης
Χ2 & under 3,5
1.98
Combo
22:00
Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας
1 & over 8,5 κόρνερ
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις