Σεντόνι με 2.10 και 2.00

Σεντόνι με 2.10 και 2.00

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Champions League, με το ένα απ’ τα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά, να έχει ήδη βρει κάτοχο, καθώς το 0-3 του Λονδίνου δεν αφήνει περιθώρια στην Τσέλσι να αμφισβητήσει των ανωτερότητα της Μπάγερν. Το τελευταίο λοιπόν εισιτήριο κρίνεται μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή.

Τυπική διαδικασία

Στο Μόναχο αναμένεται ένα ελεύθερο ματς καθώς ο μεν Φλικ θέλει να δώσει ρυθμό στην ομάδα του ενόψει της προημιτελικής φάσης, ο δε Λάμπαρντ ξέρει πως δεν έχει τίποτα να χάσει, κι αν θέλει να κυνηγήσει το… θαύμα, θα χρειαστεί ανοιχτό παιχνίδι απ’ το πρώτο λεπτό. Κάτι τέτοιο θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των Γερμανών, πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε και τις πολλές απουσίες της Τσέλσι. Αλόνσο, Ζορζίνιο, Αθπιλικουέτα, Πούλιστς, Πέδρο, Λόφτους Τσικ είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Καντέ.

Η Μπάγερν λογικά θα το δει ως πρόβα για την επικείμενη αναμέτρηση με τον νικητή του Μπαρτσελόνα – Νάπολι, θέλει να χτίσει ρυθμό, καθώς είναι χωρίς επίσημο για καιρό, αφού η Bundesliga τελείωσε πριν από σχεδόν 40 μέρες, ενώ είναι χωρίς επίσημο από τις 4 Ιουλίου και τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Ο άσος στο 1.40 δε λέει απολύτως τίποτα, ωστόσο αν συνδυαστεί με το over 2,5 ξεπερνάει το διπλασιασμό.

Όλα ανοιχτά

Στη Βαρκελώνη, εν αντιθέσει με το Μόναχο, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ήταν τέτοια η εικόνα των «μπλαουγκράνα» στο φινάλε της σεζόν, που στα μάτια μου μόνο απόλυτο φαβορί δε μοιάζει. Το κλίμα είναι τοξικό όσο κι αν άπαντες στο σύλλογο προσπαθούν να βγάλουν άλλη εικόνα, η ιστορία με τον Σετιέν έχει κουράσει, ενώ οι απουσίες των Μπουσκέτς και Βιδάλ είναι κομβικότατες.

Απ΄ την άλλη η Νάπολι, προετοιμάζεται για αυτό το ματς εδώ και… 50 μέρες, καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου έδιωξε το άγχος για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της νέας σεζόν. Έκλεισε τις υποχρεώσεις τής στο πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση στο 3-1 επί της Λάτσιο ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια κρίνεται θετικό. Δεν έχει άγχος, καθώς το φαβορί είναι οι Ισπανοί, κάτι που προσμετράται επίσης στα θετικά. Ο μόνος προβληματισμός του Γκατούζο, είναι ο εξαιρετικά αμφίβολος Ινσίνιε.

Στη σούμα, αν ο Ινσίνιε είχε τις πιθανότητες με το μέρος του, θα πήγαινα στην κόντρα. Τώρα, με την παρουσία του να μοιάζει πολύ δύσκολη, θα αρκεστώ το συνδυασμό αμφιτέρματος και over 2,5 στο 2.00.

Μονά & δυάδα (απόδοσης 4.20)

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι: 1 & over 2,5 (2.10)

22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις