Με απόδοση 8.00 ξεχνάς τα ευρωπαϊκά

προγνωστικά

Ομάδες που πληρώνουν δεν αλλάζουν και ο Magician στην στήλη του ασχολείται με την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.

Καλημέρα σας. Σήμερα θα ρισκάρουμε λίγο! Ναι, θα ρισκάρουμε, γιατί μας ταιριάζει πολύ η δεύτερη κατηγορία Νορβηγίας. Μας πληρώνει κάθε αγωνιστική και αυτή την φορά θα κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω… προγνωστικά

Προγνωστικά: Τα τέρματα σε πρώτο πλάνο

Βρίσκεται σε φόρμα η τρίτη της βαθμολογίας Σάντνες με 32 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές. Μπορεί να κόλλησε στον τελευταίο της αγώνα εκτός έδρας στο 1-1 με αντίπαλο την  Ράουφος αλλά πριν είχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες με over 2,5 (τις τρεις με over 3,5)! Η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη από την Μπραν και υπόλοιποι κυνηγάνε την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Συνολικά εντός έδρας σε οχτώ αγώνες έχει έξι over 3,5, ενώ έχει δεχτεί τέρμα στα εφτά.

Αντίπαλος η Σόγκνταλ, η οποία με τρεις βαθμούς λιγότερους βρίσκεται στην πέμπτη θέση των play off ανόδου. Η φιλοξενούμενη εκτός έδρας δέχεται αλλά και σκοράρει εύκολα καθώς έχει εφτά συνεχόμενα goal/goal. Το αξιοσημείωτο είναι πως σε οχτώ αγώνες μακριά από την έδρα της έχει τρία under 2,5 και πέντε over 3,5! Ή του ύψους λοιπόν ή του βάθους. Τελευταία της ήττα πριν από ένα μήνα, έκτοτε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες θέλουν νίκη για να παραμείνουν όσο πιο κοντά στην άνοδο. Λογικά το παιχνίδι θα ανοίξει και θα έχει αρκετά τέρματα. Η απόδοση για το over 3,5 της Novibet στο 2.35 μας ικανοποιεί και την κρατάμε.

Χρυσή ευκαιρία για άνετη νίκη

Ευτυχώς που υπάρχουν και χειρότερες ομάδες από την Σκέιντ και δεν είναι τελευταία. Βρίσκεται στην 14η θέση με εφτά βαθμούς (αγώνας μπαράζ παραμονής) αφού από κάτω της βρίσκονται δυο ομάδες με έξι που οδηγούνται στον απευθείας υποβιβασμό. Έχει ήδη διαφορά εννέα βαθμών από την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Το καλύτερο φετινό σενάριο για την ίδια είναι να μην υποβιβαστεί με τη λήξη της τελευταίας αγωνιστικής. Βέβαια με δυο νίκες σε 17 αγώνες δεν μπορεί να έχει σκέψεις για πιο ψηλά στην βαθμολογία. Εντός έδρας σε εννέα αγώνες έχει έξι ήττες, δυο νίκες και μια ισοπαλία συνολικά με οχτώ goal/goal & over 2,5! Σκοράρει εντός έδρας αλλά η άμυνα της είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας.

Ευκαιρία για μια εύκολη νίκη έχει η Ρανχάιμ. Είναι δεύτερη στην βαθμολογία με 34 βαθμούς και θέλει να διατηρήσει την θέση της που δίνει εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Η φιλοξενούμενη μετράει έντεκα σερί over 2,5 με επτά νίκες, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες! Εκτός έδρας σε οχτώ αγώνες έχει πέντε νίκες και δυο ήττες με επτά goal/goal ενώ έχει σκοράρει σε όλα. Η άμυνα της δέχεται γκολ εκτός και αυτό είναι κάτι που η γηπεδούχος μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τις θέσεις ανόδου και δεν θέλει να πετάξει την σημερινή ευκαιρία.

Η Ράνχαιμ αν χάσει βαθμούς θα είναι έκπληξη μεγατόνων. Θα πάρουμε το 2 & goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 3.40 στην Novibet. προγνωστικά

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 8.00
19:00
Σάντνες - Σόγκνταλ
Over 3,5
2.35
19:00
Σκέιντ - Ράνχαιμ
2 & goal/goal & over 2,5
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις