Ευρωπαϊκή επιστροφή στο 4.25

προγνωστικά

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Europa Conference League για τον Παναθηναϊκό με την αρχή να θεωρείται δύσκολη.

Κάθε αρχή και δύσκολη όμως, και το ευρωπαϊκό dna του Παναθηναϊκού μαζί με ενα ακόμα λόγο δεν μας επιτρέπουν να τον καταδικάσουμε. Δεν είναι μια εύκολη κλήρωση για τους «πράσινους», κάτι το οποίο εγώ το βλέπω σαν πλεονέκτημα. Τεράστιο προτέρημα να μην έχεις την ταμπέλα του φαβορί. Ας την κρατήσει η Σλάβια, και μετά το συνολικό 11-0 σκορ ενάντια στη Σεντ Τζόσεφς ας την κάνει και φωτεινή επιγραφή. προγνωστικά

Προγνωστικά: Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα όπλο με ονοματεπώνυμο, εμπειρία και αντιεμπορική ποδοσφαιρικά καταγωγή. Δεν είναι άλλος από τον προπονητή του τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς.  Ο άνθρωπος που έβαλε για πρώτη φορά τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, δεν έχασε σε έδρες όπως το Στάμφορντ Μπριτζ και το Βιθέντε Καλντερόν. Την επόμενη χρονιά τερματίζει πρώτος αποκλείει την Λυόν και «γκρεμίζει» το ΓΣΠ για το παιχνίδι με την Ρεάλ. Αν έπαιζε μπάσκετ θα είχε κατακτήσει σίγουρα ευρωπαϊκά τρόπαια αλλά παίζει ποδόσφαιρο. Έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος κατεβαίνει στα παιχνίδια για να κερδίσει και όχι μόνο για να συμμετάσχει. Σίγουρα το περυσινό κύπελλο ήταν η αρχή, σε μερικά χρόνια ο Παναθηναϊκός  θα πρωταγωνιστεί για τα καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ακόμα ένα θετικό που έχει αυτή η κλήρωση είναι το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Στην εποχή μας πλέον δεν έχει και τόση σημασία που θα γίνει ο επαναληπτικός, για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι έχει. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ένα τρόπο να στήνει την ομάδα όπως ακριβώς πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Aναλόγως το αποτέλεσμα και την εικόνα που θα έχει από την Σλάβια θα το κάνει και στην Αθήνα. Όμως εκεί θα έχει και τον κόσμο. Δεν έχω ξεγράψει την Σλάβια ξαφνικά, ούτε μιλάω για πρόκριση του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν κάποια στοιχεία του Παναθηναϊκού  που σε συνδυασμό με λίγη τύχη μπορούν να φέρουν θετικό αποτέλεσμα.  

Σε μια χρονιά όπου οι ελληνικές ομάδες «πυροβολούν τα πόδια τους» στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως μπορεί να αιφνιδιάσει την Σλάβια, να βρει ένα γκολ και να διαχειριστεί το παιχνίδι και όπου βγει. Δεν θα πέσει αμαχητί. Πιστεύω πολύ τον προπονητή του, μου αρέσει που φαβορί είναι η Σλάβια και φυσικά η απόδοση του διπλού στο 4.25 στη Novibet.

Το ρίσκο είναι τεράστιο αλλά ενα γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού θα φέρει τα πάνω κάτω. Καλή τύχη σε οτι κι αν επιλέξετε. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
20:00
Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός
2
4.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις