Στον Βορρά, όλα τα… λεφτά

Στον Βορρά, όλα τα... λεφτά

Καλημερίζω άπαντες στην παρέα του Κoubanezos.gr. Η στήλη συνέχισε δυναμικά και την Τετάρτη καθώς πέρασε η βασική της επιλογή, αλλά και το fun bet σε απόδοση 5.00 παρακαλώ!

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/183014196767151

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια. Ξεκινάμε από την νορβηγική Division 2, Group 2 και το παιχνίδι μεταξύ της Μπρίνε και της Έγκερσουντς. 6,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Μπρίνε εντός έδρας, 13 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Έγκερσουντς εκτός έδρας, 12,9 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Δυο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας με απίστευτα στατιστικά στα κόρνερ, και με το line στο 10,5 σύνολο κόρνερ. Επιλογή μας το over.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επέλεγα σαν fun bet και το over 14 κόρνερ, καθώς τα στατιστικά το ευνοούν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σαν επιλογή ακόμη σε όσες τουλάχιστον εταιρίες το κοίταξα εγώ. Εάν το ανοίξουν σαν επιλογή οι εταιρίες πριν τον αγώνα, θα το επιλέξω εν είδει fun bet πάντα!

Το δεύτερο σημερινό μας παιχνίδι προέρχεται από την λευκορώσικη Premier League και το ματς μεταξύ της Ρουχ Μπρέστ και της Τορπέντο Ζοντίνο. 6,8 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Ρουχ Μπρεστ εντός έδρας, 11,9 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 3,1 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Τορπέντο Ζοντίνο εκτός έδρας, 10,1 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Αντιμέτωπες βρίσκονται δυο καλές ομάδες της κατηγορίας με δυνατές επιθέσεις.

Το στατιστικό θέμα εδώ έγκειται στην φιλοξενούμενη που δεν κερδίζει πολλά κόρνερ, αλλά παραχωρεί αρκετά. Πιστεύω ότι η γηπεδούχος θα επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι, στα τελευταία της παιχνίδια κερδίζει πάνω από 7 κόρνερ μ.ό., η φιλοξενούμενη άλλωστε τα παραχωρεί απλόχερα και πιστεύω ότι θα κερδίσει και αυτή τα ανάλογα κόρνερ, όντας μια καλή επιθετικά ομάδα, για επιβεβαιωθεί το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μονό

17:00 Μπρίνε – Έγκερσουντς: Over 10,5 κόρνερ (1.90)

Μονό

18:00 Ρουχ Μπρεστ – Τορπέντο Ζοντίνο: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις