Κόρνερ στην Αυστραλία, γκολ στη Σουηδία

Κόρνερ στην Αυστραλία, γκολ στη Σουηδία

Καλησπέρα σε όλο το παρεάκι! Χθες δεν τα πήγαμε καλά μια και βγήκε μόνο η μία πρόταση από τις τρεις, το οver 2,5 στο Μπελσίνα – Σλουτσκ για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Ένα παιχνίδι που είχε αποβολή και πέναλτι, ότι είχαν δηλαδή και οι άλλες δύο προτάσεις για το παιχνίδι στη Γεωργία. Μόνο που εκεί, δυστυχώς δεν υπήρξε ούτε αποβολή, ούτε πέναλτι.  Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με 1+2 προτάσεις για αύριο, Σάββατο. Η στήλη ανεβαίνει από σήμερα Παρασκευή, διότι η πρώτη επιλογή είναι στις 8:30 το πρωί. Πολλοί παίζουν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ, άρα όποιος ακολουθήσει πρέπει να ποντάρει από σήμερα.

Για το πρωτάθλημα NPL (Πρέμιερ Λιγκ) της Νότιας Αυστραλίας, η 4η, Κάμπελταουν Σίτι υποδέχεται την 12η και τελευταία Πάρα Χιλς Νάιτς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και οι γηπεδούχοι, θα πιέσουν από το πρώτο λεπτό. Θα επιλέξουμε και θα ποντάρουμε, τουλάχιστον πέντε κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο. Πληρώνει πολύ καλά, αν βοηθήσουν και οι φιλοξενούμενοι με ένα έστω κόρνερ, θα βγει η επιλογή σχετικά εύκολα.

Οι επόμενες 2 επιλογές, από το παιχνίδι Ντέγκερφορς – Εσκιλστούνα, για τη Β’ κατηγορία της Σουηδίας. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην κορυφή μετά από δέκα αγωνιστικές με 23 βαθμούς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι προτελευταίοι με μόλις οκτώ. Η κατάσταση των ομάδων αλλά και η παράδοση, μας οδηγούν στο over 3,5 και σε μία επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο αλλά καλοπληρωμένη! Να σκοράρει η Εσκιλστούνα στο πρώτο ημίχρονο, έστω μία φορά.

Μονό

8:30 Κάμπελταουν Σίτι – Πάρα Χιλς Νάιτς: Over 4,5 κόρνερ 1ο ημίχ. (2.20)

Μονό

14:00 Ντέγκερφορς – Εσκιλστούνα: Over 3,5 (2.25)

Μονό

14:00 Ντέγκερφορς – Εσκιλστούνα: Εσκιλστούνα over 0,5 1ο ημίχ. (3.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις