Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Εκεί θα το παρακολουθήσετε

Ολυμπιακός Σλόβαν κανάλι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό του Europa League. Ποιο το κανάλι των αγώνων;

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τις δύο ομάδες να τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες, ένα χρόνο μετά τις περσινές κόντρες τους για την ίδια διοργάνωση. Ολυμπιακός Σλόβαν κανάλι

Πέρυσι, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0 των Σλοβάκων, ενώ στον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2. Επίσης, οι δύο μονομάχοι έχουν κοντραριστεί και το μακρινό 2009, για τα προκριματικά του Champions League τότε, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν δις με 2-0. Ολυμπιακός Σλόβαν κανάλι

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός;

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στον Πειραιά, στις 4 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα.

Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθούν οι αγώνες;

Για την Πέμπτη 4/8, κλειδωμένο στην Cosmote TV είναι το Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας, εκκρεμεί η ρεβάνς για το ποιο κανάλι θα το δείξει, με την Cosmote TV με σχεδόν κλεισμένο deal.

Ολυμπιακός – Σλόβαν: Οι αποδόσεις

Αναφορικά με τις αποδόσεις του πρώτου αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη (1.42). Η ισοπαλία στον πρώτο αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 4.55, ενώ οι αποδόσεις για τη νίκη της Σλόβαν πλασάρονται άνω του 7.00.

Το over 2,5 παίζεται στο 1.72, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες «αγγίζει» τον διπλασιασμό (1.98).

Η πρόκριση του Ολυμπιακού από το ζευγάρι βρίσκεται «χαμηλά» και στο «φτωχό» 1.23, αντικατοπτρίζοντας σε απόλυτο βαθμό της διαφορά ποιότητας και δυναμικής των δύο συλλόγων. Το αντίθετο σενάριο, δηλαδή η πρόκριση των Σλοβάκων, προσφέρεται σε απόδοση 4.20.

Ολυμπιακός – Ομιλοι Europa League

Τέλος, αποδόσεις υπάρχουν και για την πιθανή πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Europa League. Η παρουσία, λοιπόν, του Ολυμπιακού εκεί προσφέρεται σε απόδοση 1.75, ενώ διπλασιάζει η απόδοση να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός είτε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, είτε στα πλέι οφ του θεσμού, σε περίπτωση πρόκρισης επί των Σλοβάκων.

BetBuilder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις