Ρίσκο με τις «λεπίδες» στο 3.15

προγνωστικά

Δυνατή αναμέτρηση στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Nikolas43 δίνει τα προγνωστικά του.

Ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Championship με μια αμφίρροπη και πολύ δυνατή αναμέτρηση. Γουότφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, δύο ομάδες με κοινό στόχο και αντίθετο παρελθόν. προγνωστικά

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Την προηγούμενη σεζόν η Γουότφορντ υποβιβάστηκε καθώς πλήρωσε τις κάκιστες εμφανίσεις και τα ακόμα χειρότερα στατιστικά της. Με μια νίκη σε τρεις μήνες δεν σώθηκε ποτέ καμία ομάδα. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τη Σέφιλντ να έχει την πίκρα του αποκλεισμού από τον τελικό ανόδου στην Premier League της περυσινής σεζόν, παρότι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια των play off, η χρονιά της ήταν πολύ καλή. Σταθερή ομάδα με καλές εμφανίσεις. Ακόμα και οι ήττες ήταν εντός προγράμματος, αφού 46 αγωνιστικές είναι αυτές και δεν γίνεται να κάνει μόνο νίκες. Φέτος όμως είναι καινούρια χρονιά και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες ανήκουν στο παρελθόν. Αμφότερες κοιτάζουν μόνο μπροστά.

Παρακολούθησα τη Γουότφορντ όσο μπορούσα μέσα στο καλοκαίρι για να δω αν υπήρξε βελτίωση. Δεν πείθουν προς το παρόν οι «σφήκες». Παρόλο που πέρυσι έπαιζαν σε μεγαλύτερη κατηγορία, θέλουν πολύ δουλειά ακόμα. Θα τα βρουν δύσκολα στην πρεμιέρα τους καθώς και η Σέφιλντ είναι ομάδα με παρουσίες στην Premier League.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Με βάση τις αποδόσεις, η Γουότφορντ έχει ελαφρύ προβάδισμα και η έδρα ίσως είναι ο λόγος. Η εικόνα των ομάδων με πηγαίνει στο διπλό το οποίο το βρήκα στο 3.15 στη Novibet και μου αρέσει πολύ. Η ισοπαλία είναι στην ίδια τιμή ακριβώς -ίσως είναι και πιο λογικό αποτέλεσμα- όμως εγώ θα προτιμήσω το ρίσκο με το διπλό καθώς δεν ποντάρω ποτέ σε ισοπαλία. 

Μονό
22:00
Γουότφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
2
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις