Στο στοίχημα δεν υπάρχουν συμπάθειες, μόνο αποδόσεις

Προγνωστικά

Τι γίνεται όταν μια ομάδα που συμπαθείς αισθάνεσαι ότι θα χάσει; Όταν ο αντίπαλος πληρώνει 2.65 κλείνεις τα μάτια;

Η απάντηση είναι όχι. Δεν τα κλείνεις, θα παίξεις αυτό που πιστεύεις ή αλλιώς τίποτα. Το να ποντάρεις με το συναίσθημα ενώ η εικόνα δείχνει το αντίθετο, εννιά στις δέκα φορές θα αποδειχθεί καταστροφικό. Μια τέτοια περίπτωση είναι το ματς της Σάντερλαντ με την Κόβεντρι για την αγγλική Championship. προγνωστικά

Στο στοίχημα δεν υπάρχουν συμπάθειες, μόνο αποδόσεις

Προγνωστικά Σάντερλαντ – Κόβεντρι

Η συμπάθειά μου για τις «μαυρόγατες» είναι μεγάλη, ειδικά μετά τους δυο διαδοχικούς υποβιβασμούς. Στην περσινή πορεία της μέχρι την άνοδο, η Σάντερλαντ μας πλήρωσε αρκετές φορές, τώρα όμως δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θέλει ακόμα δουλειά η ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που θα δαγκώσει σίδερα και θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην Premier League. 

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προς το παρόν υπάρχει η αναμέτρηση με την Κόβεντρι στο «Στάδιο του Φωτός» και τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι εικόνες τους μέχρι στιγμής αντίθετες. Η Σάντερλαντ άτονη, κλασική καλοκαιρινή Σάντερλαντ, ενώ η Κόβεντρι ώριμη και δουλεμένη ομάδα. Σταθερή στη μέση της βαθμολογίας στην Championship μόνο με νίκες στα καλοκαιρινά ματς άσχετα την κατηγορία που αγωνίζεται ο αντίπαλος.

Σε όλο αυτό ήρθαν να προστεθούν και οι αποδόσεις της Κόβεντρι στο 2.65 για το διπλό. Εγώ υπέκυψα πάντως. Σάντερλαντ θα είμαι μαζί σου όλη την χρονιά αλλά αυτή την στιγμή υπερτερεί η Κόβεντρι και η απόδοση της.

Μονό
14:00
Σάντερλαντ - Κόβεντρι
2
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις