Τα νούμερα μίλησαν κι έβγαλαν τριάδα… κόλαση

προβλέψεις

Ο Ιούλιος μας κουνάει το μαντήλι και ο Magician τον αποχαιρετά με σούπερ προβλέψεις και αποδόσεις!

Πολύ καλημέρα σας! Τα προγνωστικά μας σήμερα θα ασχοληθούν με την Σκανδιναβία, όπου τα μεγάλα ποσοστά μας επαληθεύουν συνεχώς, δεν μας εκπλήσσουν και συνεχίζουμε να τα κυνηγάμε. Πάμε να τα δούμε και σήμερα. προβλέψεις

Προβλέψεις: Για την τιμή της…

Εκκίνηση από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Έχει μείνει τέσσερα παιχνίδια μακριά από την νίκη η Έλφσμποργκ με δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Τα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος τα έδωσε εκτός έδρας όπου ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει. Με 20 βαθμούς σε 15 παιχνίδια βρίσκεται στην δέκατη θέση.

Επιστρέφει μπροστά στο κοινό της όπου τα πηγαίνει αρκετά καλά με τέσσερις νίκες και μια ήττα σε επτά αγώνες, έχοντας κερδίσει όμως ομάδες χαμηλής δυναμικότητας. Θα απουσιάσει ο βασικός της μέσος Όλσον. Την Πέμπτη ηττήθηκε εκ νέου εντός έδρας από την Μόλντε για το Conference League όπου και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 6-2! Αναμένεται να κινηθεί στο μέσο της βαθμολογίας.

Θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα η γηπεδούχος αλλά θα έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την Χάκεν. Η φιλοξενούμενη έχασε στον τελευταίο αγώνα το σερί έντεκα αήττητων αγώνων (επτά νίκες) από την Τζουγκάρντεν εντός έδρας με 1-2 η οποία την προσπέρασε στην πρώτη θέση με παιχνίδι περισσότερο. Εκτός έδρας είναι αήττητη βέβαια με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε οχτώ παιχνίδια με ισάριθμα goal/goal. Σε 15 συνολικά αγώνες πρωταθλήματος έχει 14 goal/goal! Μόνο η πρώτη θέση οδηγεί στο Champions League και αυτό έχει ως στόχο.

Έχει δεχτεί σε όλα τα παιχνίδια εκτός τέρμα η Χάκεν όμως η επίθεση δηλώνει πάντα παρών. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Έλφσμποργκ. Έχει αρκετή ισοπαλία το παιχνίδι (1-1 ο αγώνας στον πρώτο γύρο) αλλά για να αποφύγουμε τα μικρά ποσοστά του goal/goal θα ακολουθήσουμε το Χ2 & goal/goal σε απόδοση 2.25 στη Νovibet.

Άρχισε να μασάει σίδερα…

Μετά από μια κοιλιά επτά αγώνων με μόλις μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Χάμαρμπι τρέχει σερί τριών συνεχόμενων νικών με το ίδιο σκορ (3-0). Δεν έχασε επαφή με την κορυφή καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν με αγώνα λιγότερο. Εντός έδρας σε οχτώ αγώνες έχει πέντε νίκες (οι τέσσερις με over 2,5) και τρεις ισοπαλίες. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες. Εντός έδρας το γήπεδο γέρνει υπέρ της καθώς πιέζει ασφυκτικά και κυριαρχεί έναντι των αντιπάλων της.

Το ταξίδι προς τα προάστια της Στοκχόλμης θα κάνει η Βάρναμο. Με 13 γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Ιδιαίτερα αδύναμη εκτός έδρας καθώς σε οχτώ αγώνες έχει έξι ήττες (οι τέσσερις με over 2,5), μια νίκη και μια ισοπαλία με 19 τέρματα παθητικό. Απέχει τρεις βαθμούς από την θέση που οδηγεί στα play-off υποβιβασμού. Αναμένεται να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Λείπει ο βασικότατος μέσος Γουέντερσον.

Το εύρος της νίκης θα καθοριστεί από τις ορέξεις των παιχτών της γηπεδούχου. Είναι έτοιμοι να φθάσουν κορυφή με νίκη και την δεδομένη στιγμή με τον συγκεκριμένο αντίπαλο έχουν μεγάλη ευκαιρία να το πράξουν. Πάμε με το 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.88 από το Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μόνο με αυτοκτονία θα χάσει βαθμούς

Μετακομίζουμε στην γειτονική Νορβηγία. Στη δεύτερη κατηγορία η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά από 16 αγώνες είναι η Γκρόρουντ. Είναι ουραγός με έξι βαθμούς (όσους και η Στιορντάλς) έχοντας έξι συνεχόμενες σερί ήττες στο πρωτάθλημα! Εντός έδρας μετράει πέντε ήττες, οι τρεις με over 2,5. Είναι φανερό ότι δεν ανήκει στην μεγάλη κατηγορία αφού αποτελεί σάκο του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες.

Η αντίπαλος της Κφουμ Όσλο, βρίσκεται τρεις αγώνες χωρίς νίκη για πρώτη φορά στην σεζόν. Είναι στην όγδοη θέση με 25 βαθμούς, δυο μακριά από τα play off ανόδου. Έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος πλην ενός. Εκτός έδρας σε οχτώ αγώνες έχει ισάριθμα over 2,5 με τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 16 τέρματα.

Η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη ομάδα και σκοράρει πιο εύκολα από την γηπεδούχο. Ο στόχος της απευθείας ανόδου απέχει επτά βαθμούς και παιχνίδια σαν τα σημερινά πρέπει να κερδίζονται. Ίσως να δεχτεί γκολ η Κφουμ Όσλο, αλλά μπορεί εύκολα να κερδίσει καθώς η άμυνα των γηπεδούχων παραπαίει. Πάμε με το 2 & over 2,5 στο 2.50 της Novibet.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μονό
16:00
Έλφσμποργκ - Χάκεν
Χ2 & goal/goal
2.25
Μονό
16:00
Χάμαρμπι - Βάρναμο
1 & over 2,5
1.88
Μονό
16:30
Γκρόρουντ - Κφουμ Όσλο
2 & over 2,5
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις