Αταμάν: Θέλω μετάλλιο με την Τουρκία στο Ευρωμπάσκετ

Αταμάν: Θέλω μετάλλιο με την Τουρκία στο Ευρωμπάσκετ

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την Εθνική Τουρκίας και τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ με αυτήν.

Με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου θα συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ η εθνική ομάδα της Τουρκίας!

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του τόνισε ότι μεγάλος στόχος εκείνου και της ομάδας του είναι να φτάσει στο τοπ επίπεδο, ενώ δήλωσε επίσης την σιγουριά του ότι οι παίκτες του θα κάνουν υπερήφανοι την χώρα τους.

Οι Τούρκοι είναι στον Α’ πρώτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ μαζί με Ισπανία, Μαυροβούνιο, Γεωργία, Βέλγιο και Βουλγαρία.

Η δήλωση του Εργκίν Αταμάν:

«Η εθνική μας ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της την 1η Αυγούστου. Η μεγαλύτερή μας επιθυμία είναι ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ και το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Μετά την back-to-back κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τώρα ξεκινάω με μεγάλο ενθουσιασμό τη δουλειά στην εθνική ομάδα.

Μεγάλος στόχος μου, αλλά και όλων των παικτών μου είναι να φέρουμε την εθνική ομάδα και την τουρκική σημαία στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Μ’ αυτή την ευθύνη και την στήριξη των Τούρκων, είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα κάνουν υπερήφανη τη χώρα».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις