Το τέμπο βολεύει Ρεντ Σοξ και Πάδρες

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Επιστρέφει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές από δύο αναμετρήσεις της MLB γύρω από το διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλους. Λόγω διακοπών τα σημεία μας θα είναι λίγα και (ελπίζουμε) καλά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά μπέιζμπολ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Λάουερ και Πιβέτα χαμηλώνουν τον ρυθμό

Τα ξημερώματα οι Μπρούερς κέρδισαν στη Βοστώνη με 4-1. Σήμερα στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο Έρικ Λάουερ που δίνει σχεδόν 4 run μέσο όρο. Από την άλλη, οι Ρεντ Σοξ θα ξεκινήσουν με τον Λουίς Πιβέτα ο οποίος κάνει εκπληκτική σεζόν φέτος κάτι το οποίο δεν το δείχνουν τα νούμερά του.

Εδώ, λόγω των πίτσερ, θα πάρουμε το under 0,5 run στο 1ο inning, καθώς οι δυο τους ξεκινούν εξαιρετικά τις αναμετρήσεις. Ακόμη μου αρέσει πολύ η νίκη των Ρεντ Σοξ, καθώς έχουν ποιοτικότερους παίκτες και θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση. Η απόδοση άκρως ελκυστική κοντά στον διπλασιασμό.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Οριακό φαβορί οι Πάδρες

Θα ασχοληθούμε πάλι με 1st inning run στην αναμέτρηση των Πάδρες με τους Τουίνς. Οι Μάσγκροουβ και Σόνι Γκρέι σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση που βρίσκονται οι συμπαίχτες τους μας οδηγούν στο under 0,5 run στο 1ο inning. 

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
23:10
Ρεντ Σοξ - Μπρούερς
1
1.91
Μονό
23:10
Ρεντ Σοξ - Μπρούερς
Under 0,5 run στο 1ο inning
2.05
Μονό
02:15
Πάδρες - Τουίνς
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις