Πρεμιέρα με παράδοση και γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά: Η Championship ξεκινάει και ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αρχίζει το στοιχηματικό ταξίδι της σεζόν με αποδόσεις υπερ-διπλασιάζουν

Καλησπέρα, καλησπέρα. Σχεδόν επίσημη αρχή της νέας σεζόν με την εκκίνηση της Championship, η οποία φέτος αναμένεται συναρπαστική. Δεν χάνουμε χρόνο και πάμε αμέσως να δούμε το σημερινό μενού στα προγνωστικά μας!

Πρεμιέρα με παράδοση και γκολ

Προγνωστικά: Κάρντιφ – Νόριτς

Πρεμιέρα στην Championship για τα καναρίνια του Δημήτρη Γιαννούλη. Η Νόριτς πέρυσι τήρησε το ασανσέρ της, γνωρίζοντας ακόμα έναν υποβιβασμό από την Premier League και δείχνοντας πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην νοοτροπία της. Διατήρησε τον κορμό αυτής της ομάδας και με μικρές προσθήκες θα θελήσει να ανέβει άνετα ώστε να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια μία πρεμιέρα πάντα εύκολη δεν είναι, ιδίως όταν παίζεις σε ουαλικό έδαφος.

Απέναντι της λοιπόν η Κάρντιφ, μία ομάδα συνώνυμο της κατηγορίας που είναι σκληρή και παίρνει μεγάλη ώθηση στα εντός. Πέρυσι γλίτωσε τα χειρότερα, τερματίζοντας στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Φέτος έδειξε μερικά καλά πράγματα στα φιλικά, ενισχύθηκε και θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Εκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τα καναρίνια να περάσουν από το Κάρντιφ. Η παράδοση ευνοεί τα γκολ, καμία τους δεν παίζει άμυνα και ίσως δούμε θέαμα. Κρατάμε το over 2,5 που είναι ριψοκίνδυνο λόγω πρεμιέρας μεν αλλά καλοπληρωμένο δε, στο 2.10.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
17:00
Κάρντιφ - Νόριτς
Over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις