Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 30/07) – Στο χορό των Σούπερ Καπ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 30/07): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (19:00): Community Shield ή αλλιώς, Σούπερ Καπ Αγγλίας, στο ουδέτερο Λέστερ. Κυπελλούχος η Λίβερπουλ, πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι. Έχασαν τον Μανέ οι «ρεντς», όμως η απόκτηση του Νούνιες από την Μπενφίκα, θα καλύψει το κενό. Οι «πολίτες» έκαναν το μπαμ με την απόκτηση του Χάαλαντ, ενώ προσπάθησαν να αδειάσουν το ρόστερ τους. Δεν υπάρχει φαβορί, ζαριά στην ισοπαλία στο 3.50 του Pamestoixima.gr.

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Μπρομ (19:30): Πρεμιέρα στην αγγλική Championship με ωραίο ματσάκι. Αμφότερες στοχεύουν τουλάχιστον στην εξάδα και στα play off, η Γούεστ Μπρομ κοιτάζει -θεωρητικά- και προς την απευθείας άνοδο. Δεν έχουν πολλές διαφορές και ίσως δεν τους κακοπέσει η ισοπαλία που παίζει στο 3.40 στη Winmasters.

Στουρμ Γκρατς – Σάλτσμπουργκ (20:30): Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στο Βόλφσμπεργκερ η Στουρμ Γκρατς, έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι. Με το δεξί η Σάλτσμπουργκ, αναμένεται και φέτος να κάνει περίπατο. Τούτη η αναμέτρηση ίσως να είναι η δυσκολότερη εντός συνόρων όλη τη χρονιά, όμως έχει σωστά τον πρώτο λόγο. Στο 1.65 το διπλό στο Pamestoixima.gr.

Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ (20:45): Σούπερ Καπ Τουρκίας στην ουδέτερη Κωνσταντινούπολη. Κάηκε η Τραπεζούντα στην επιστροφή της Τραμπζονσπόρ στην κορυφή της χώρας. Έχασε στις μεταγραφές τον Νουακέμε, έμειναν όμως οι Μπακασέτας και Σιώπης. Το περσινό Κύπελλο ήταν ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της Σίβασπορ. Δεν θα μπορούσε να προσφέρεται πιο ψηλά από το 1.83 της Novibet ο άσος της Τραμπζονσπόρ.

Άγιαξ – Αϊντχόφεν (21:00): Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, συγκρούονται για ακόμη μια φορά. Το 2021 η Αϊντχόφεν ήταν πιο έτοιμη και θριάμβευσε με 0-4 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Και τώρα είναι πιο έτοιμη αφού την Τρίτη παίζει στο Μονακό για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Αμφότερες με νέο τεχνικό. Ο Σρέουντερ αντικατέστησε τον Τεν Χάαχ στον Άγιαξ, ο Φαν Νίστελροϊ τον Σμιντ στην Αϊντχόφεν. Στα δεξιά η αξία των σετ, με το Χ2 να παίζει στο 2.00 στη Stoiximan.

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Γερμανικό Σούπερ Καπ, στην έδρα της Λειψίας. Σε νέα εποχή μπαίνει η Μπάγερν Μονάχου, που μετά από οκτώ χρόνια θα πορευτεί χωρίς τον Λεβαντόφσκι. Φυσικά ήρθε ο Μανέ να μπει στα παπούτσια του, ενώ η ενίσχυση δεν σταμάτησε εκεί. Απέκτησε τους Ντε Λιχτ, Χράφενμπερχ, Μαζραουί, Τελ. Από την άλλη, οι «ταύροι» έχασαν τους Μουκιέλε, Άνταμς και Μπρόμπι και πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Σλάγκερ ενώ αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση. Σπάνια βλέπουμε σε ματς εντός Γερμανίας την Μπάγερν τόσο ψηλά, στο 1.91 στη Novibet, την παίρνουμε με κλειστά μάτια.

Πόρτο – Τοντέλα (22:45): Τελικός του πορτογαλικού Σούπερ Καπ στο ουδέτερο Αβέιρο. Συναντήθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου, όπου η Πόρτο κέρδισε εύκολα με 3-1. Δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι οι «δράκοι» ενώ ξεκινάνε ξανά ως πρώτο φαβορί για να σαρώσουν κάθε εγχώριο τίτλο. Η Τοντέλα υποβιβάστηκε πέρσι και δεν αναμένεται να δυσκολέψει ιδιαίτερα τους τυπικά γηπεδούχους. Άσος με χάντικαπ δύο τερμάτων στο 2.30 της Betshop.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις