«Φουλάρει» από Σούπερ Καπ το πρόγραμμα του Σαββάτου

σούπερ καπ

Σούπερ Καπ: Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και η αγωνιστική δράση στην Ευρώπη εκκινεί με αγώνες που δίνουν κούπα, δηλαδή τα Σούπερ Καπ.

Ξεκινάμε. Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν είναι γεγονός, παρότι στο κουπόνι του στοιχήματος υπήρξαν ήδη αγώνες για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πριν τη σέντρα των μεγάλων πρωταθλημάτων, πραγματοποιούνται ως είθισται τα Σούπερ Καπ, τα οποία φέτος αναμένεται να διεξαχθούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει αν μη τι άλλο είναι εκείνη μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ». Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν πέρυσι το πρωτάθλημα και το FA Cup. Οι «πολίτες» κατάφεραν να κερδίσουν την κούπα της Premier League, ενώ η ομάδα του Κλοπ κατέκτησε με 3-2 το Κύπελλο Αγγλίας. Γενικώς είχαν τεράστιο ενδιαφέρον οι περσινές κόντρες τους και με τις φετινές προσθήκες των Νούνιεζ (Λίβερπουλ) και Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), το ενδιαφέρον αναμένεται ακόμη μεγαλύτερο.

Στοιχηματικά και με τις ομάδες δίχως ρυθμό, καθότι νωρίς στη σεζόν, το 3.50 της ισοπαλίας έχει αξία.

Μεταφορά στη Γερμανία, εκεί όπου στο «Ρεντ Μπουλ Αρένα», η Λειψία θα κοντραριστεί με την Μπάγερν Μονάχου για την πρώτη κούπα της σεζόν. Ερωτηματικό η εικόνα των «Βαυαρών» μετά την αποχώρηση του Λεβαντόφσκι, ωστόσο αποκτήθηκαν οι Γκράβενμπερχ, Μαζραουί, Μανέ, Ντε Λιχτ και Τελ για να ενισχύσουν συνολικά το ρόστερ. Η Λειψία δεν άλλαξε προσανατολισμό στο μεταγραφικό παζάρι, δεν απέκτησε κάποιο όνομα με βιογραφικό.

Στοιχηματικά, εκτιμάται πως θα έχει καλό ρυθμό το παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να παιχθεί το over 3,5 του 1.95.

Αγιαξ και PSV Αϊντχόφεν θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για το Σούπερ Καπ, θέλοντας να εκκινήσουν στη νέα σεζόν με μία κούπα, αλλά και θελκτική εμφάνιση. Σαφώς και ο «Αίαντας» υπερτερεί και αποτελεί το φαβορί, καθώς η Αϊντχόφεν έχει ήδη κατά νου την εξόρμηση στο Πριγκιπάτο, όπου την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Μονακό για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού του Champions League.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, ο Αγιαξ εκτιμάται πως μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.75.

Τέλος, το ευκολότερο έργο πανευρωπαϊκά στα Σούπερ Καπ αναμένεται να έχει η Πόρτο, η οποία θα κοντραριστεί με την αδύναμη Τοντέλα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας φαίνεται άλλωστε από το σετ των αποδόσεων (1.14 – 6.90 – 19.00), με την τυπικά φιλοξενούμενη να διαθέτει ελάχιστες πιθανότητες κατάκτησης.

Οσον αφορά στον στοιχηματικό, προτιμότερη θα ήταν κάποια ζαριά στο live όπου θα υπάρχει εικόνα του αγώνα.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις