Το Σούπερ Καπ Γαλλίας με 0% γκανιότα** και Live Streaming*

Το Σούπερ Καπ Γαλλίας με 0% γκανιότα** και Live Streaming*

Ανεβάζουμε στροφές ενόψει της σεζόν 2022-23 και στην Ευρώπη η δράση κορυφώνεται με τις πρώτες σπουδαίες αναμετρήσεις για τα Σούπερ Καπ.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Ναντ και το ερώτημα είναι αν η παρέα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ θα καταφέρει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί. Στο Pamestoixima.gr το Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ το ζεις με 0% γκανιότα**, πολλά special bets σε σούπερ αποδόσεις, αλλά και live streaming*.

Παρί – Ναντ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Ακόμα, η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στα γήπεδα της Βραζιλίας. Η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται τη Σάο Πάολο και στο Pamestoixima.gr τη δράση της συγκεκριμένης αναμέτρησης τη ζεις με 0% γκανιότα**, αλλά και live streaming*, όπως συμβαίνει με κάθε αναμέτρηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις