Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι με combo bets και live streaming*

Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι με combo bets και live streaming*

Η αυλαία των μικρών κατηγορία της Αγγλίας ανοίγει την Παρασκευή, με την αναμέτρηση Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι για την Championship (22:00).

Η Χάντερσφιλτ την περασμένη σεζόν έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Premier League, αφού στον τελικό των playoffs ηττήθηκε από την Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0). Η συγκεκριμένη αποτυχία έφερε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, με στόχο η ομάδα να διεκδικήσει και φέτος τον προβιβασμό στην κορυφαία κατηγορία. Ο Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ντάνι Σόφιλντ που αναβαθμίστηκε από την U19.

Παράλληλα, έγιναν σημαντικές αλλαγές στον βασικό κορμό, με τους Σινάνι, Τόφολο και Ομπράιαν να αποχωρούν. Η διοίκηση προέβη σε μετρημένες κινήσεις, αφού η ίδια τακτική την έφερε πέρσι μια ανάσα από τον μεγάλο στόχο. Στην πρόβα τζενεράλε, έμεινε στο 1-1 με την Μπόλτον, με τον επιθετικό ηγέτη Ντάνιελ Γουόρντ να δείχνει «ζεστός».

Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι 1:2.80 X:3.30 2:2.55

Η Μπέρνλι υποβιβάστηκε από την Premier League έπειτα από πολυετή παρουσία, τερματίζοντας στην 18η θέση. Το μπάτζετ κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα με στόχο η ομάδα να πάρει το εισιτήριο της επιστροφής για την μεγάλη κατηγορία. Το τεχνικό επιτελείο άλλαξε ριζικά. Οι διοικούντες δεν εμπιστεύτηκαν τον Μάικ Τζάκσον και έδωσαν τα ηνία της ομάδας στον Βινσέντ Κομπανί.

Ο Βέλγος, μετά τη σπουδαία καριέρα που έκανε στα γήπεδα της Αγγλίας ως ποδοσφαιριστής, φιλοδοξεί να πετύχει και ως προπονητής στο «Νησί». Μάλιστα, ο άλλοτε αρχηγός της Σίτι αποτελεί τον υψηλότερα αμειβόμενο προπονητή στην Championship. Τα τελευταία δείγματα γραφής στα φιλικά ήταν ενθαρρυντικά με το σύνολό του να κερδίζει 3-1 την Σριούσμπερι και 1-0 τη Ροτσντέιλ.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων είναι μοιρασμένη τα τελευταία χρόνια. Τη σεζόν 2018-19 η Μπέρνλι επικράτησε 2-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν κολλήσει στο 1-1. Πέρσι, συναντήθηκαν στο FA Cup, με τα «τεριέ» να κερδίζουν 2-1 στο «Τερφ Μουρ».

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τους μεγάλους αγώνες και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι αγώνες της Championship όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις