Φούλ επίθεση για την ανατροπή

Ο Θάνος Κούρος ανοίγει την αυλαία της στήλης για την νέα σεζόν και έχει μόνη επιλογή από τα προκριματικά του Conference League.

Φίλες και φίλοι του σάιτ και της παρούσας στήλης, χαίρεται. Η αγωνιστική χρονιά εδώ και κάποιο διάστημα έχει ξεκινήσει και νομίζω ότι είναι σιγά – σιγά η ώρα και για την δική μας επιστροφή. Βέβαια τα παιχνίδια ειδικά αυτή την περίοδο είναι «ύπουλα» με τις ομάδες να είναι απολύτως λογικά ανέτοιμες, αλλά εν πάση περιπτώσει πάντα μπορεί να προκύψουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τις πρώτες αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων και την τρέχουσα θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς. Εμείς στη σημερινή στήλη θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας. προγνωστικά

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας

Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα στην Βουλγαρία και ηττήθηκαν με 2-0. Η αμυντική τους λειτουργία προβλημάτισε έντονα, ενώ και επιθετικά δεν δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες, μην μπορώντας να αντιδράσουν στο γρήγορο προβάδισμα της Λέφσκι. Από την άλλοι οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι διαθέτουν ένα συγκροτημένο σύνολο με συγκεκριμένους αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Σημαντικές οι επιστροφές των Βιεϊρίνια και Λύρατζη ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν και δύο βασικοί της Λέφσκι που ήταν εκτός την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να επιτεθεί για να προκριθεί και θεωρώ ότι θα βρει γκολ. Η Τούμπα του δίνει ώθηση και είναι δεδομένο ότι θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να βρουν χώρους και όπως έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι έχουν την ποιότητα να τους αξιοποιήσουν. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε στο over του 2.05 στο Pamestoixima.gr.

BetBuilder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Μονό
20:30
ΠΑΟΚ - Λέφσκι
Over 2,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις