Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 28/07) – Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 28/07): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Νέφτσι Μπακού – Αρης Λεμεσού (20:00): «Μπάσκελ Αρένα» (11.000 θ.), Μπακού. Μια κλάση ανώτερος ο Αρης, «έπνιξε» με το πρέσινγκ του τη Νέφτσι, το 2-0 (53’, 66’) ήταν φτωχό, 18-3 οι τελικές. Δεν έπεισαν ούτε στην Κύπρο, ούτε στα φιλικά τους οι Αζέροι, ίσα – ίσα προβλημάτισαν, ιδίως επιθετικά. Εχει αξία το Χ2 του 1.85 από την Betshop.

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας (20:30): Για την ανατροπή στην «Τούμπα» ο δικέφαλος του βορρά, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στη Βουλγαρία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός τον Σάστρε, τραυματίες οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Μιχαηλίδη, φανέλα βασικού προβάρουν Κούρτιτς, Λύρατζης, Νάρεϊ και Μπίσεσβαρ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υπερτερεί ποιοτικά, παρότι δεν φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι. Εχει αξία το 2.75 της πρόκρισης των γηπεδούχων.

Σλίγκο Ρόβερς – Μάδεργουελ (21:00): Η Σλίγκο Ρόβερς από την Ιρλανδία υποδέχεται τη Μάδεργουελ από τη Σκωτία. Η Σλίγκο ήταν καλύτερη και πέτυχε μία από τις σημαντικότερες νίκες της ευρωπαϊκής ιστορίας της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι καλούνται να διαχειριστούν το προβάδισμα που πήραν πριν επτά βράδια, παίζεται η διπλή ευκαιρία του 1Χ στο 1.75 από τη Novibet.

Λάτσι – Πετροκούμπ (21:00): «Ελμπασάν Αρένα» (12.800 θ.), Ελμπασάν. Δεν είναι η κανονική της έδρα. Στο 0-0 έμεινε το πρώτο παιχνίδι, με την ομάδα της Αλβανίας να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 27′. Με τη Λάτσι λοιπόν να παίζει περίπου 65 με δέκα παίκτες, δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις δύο ομάδες. Προτιμότερο το πάσο λοιπόν και ζαριά στο live, στην παρέα μας στο telegram.

Τούζλα – Αλκμααρ (21:45): «Στάδιο Γκρμπάβιτσα», Σαράγεβο. Δεν είναι η φυσική έδρα της. Δωρεάν είσοδος. Με 1-0 επικράτησαν οι Ολλανδοί στο πρώτο παιχνίδι με πέναλτι. Πρώτη συμμετοχή στην Ευρώπη για την Τούζλα. Πέρυσι 2η, φέτος έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά της, αλλά ζήτησε αναβολή και των δύο ματς. Κάθε χρόνο παίζει Ευρώπη η Αλκμααρ, πέρυσι βρέθηκε μέχρι τη φάση των «16» στο Conference. Στο 1.42 το διπλό από τη Stoiximan, ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας, αλλά παραμένει «φτωχή» η απόδοση.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις