Γκόμελ – Άρης με ενισχυμένες αποδόσεις και Novi Specials

Γκόμελ – Άρης με ενισχυμένες αποδόσεις και Novi Specials

«Σφραγίζει» το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League ο Άρης και βάζει πλώρη για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θα… φιλοξενηθούν (21:00) στην ίδια τους την έδρα από την Γκόμελ. Θυμίζουμε ότι λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στην Λευκορωσία εξαιτίας του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου, επέλεξε να παίξει τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Ο επαναληπτικός μοιάζει με τυπική διαδικασία για τους Θεσσαλονικείς, αφού προ επτά ημερών έκαναν επίδειξη δύναμης και επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση. 

Το τελικό 5-1 αντικατοπτρίζει την εξαιρετική επιθετική λειτουργία που εμφάνισε ο Άρης στο χορτάρι και παράλληλα δείχνει τα αμέτρητα αμυντικά προβλήματα της Γκόμελ. Όλοι οι μεσοεπιθετικοί (Γκρέι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο) για την ομάδα του Μπούργος βρήκαν δίχτυα, ενώ δεν πτοήθηκαν στιγμή, παρά το 0-1 των φιλοξενούμενων με αυτογκόλ του Φαμπιάνο. 

Γκόμελ – Άρης 1: 9.10 X: 5.00 2: 1.30

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν στη ρεβάνς να πραγματοποιήσουν ανάλογα καλή εμφάνιση για να κερδίσουν βαθμούς, αλλά και για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους ενόψει της  επόμενης φάσης. Η «χαλάρωση» είναι απαγορευμένη λέξη, καθώς μετά την Γκόμελ ακολουθεί- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς. 

Παράλληλα, ο Έρμαν Μπούργος με την άνεση που του δίνει το 5-1, θα έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα και δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο πιο φανταχτερό φετινό μεταγραφικό απόκτημα. Ο λόγος για τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό Ζερβίνιο, που ανεβάζει στροφές. 

Οι Λευκορώσοι αποδείχθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης ότι μειονεκτούν σε ποιότητα και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Μετά την ισοφάριση στο 16΄κατέρρευσαν, δεχόμενοι 3 γκολ σε διάστημα 15 λεπτών. Το ζητούμενο για την ομάδα του Βλάντιμιρ Νεβίνσκι είναι κλείσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι με καλή εμφάνιση και να διορθώσει την άσχημη εικόνα που εμφάνισε την περασμένη βδομάδα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τους μεγάλους αγώνες και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η μάχη του Άρη στα προκριματικά του Conference League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις