Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 26/07) – Τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 26/07): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ (18:30): Η ισοπαλία στον πρώτο γύρο (1-1) έχει αφήσει δώσει ελπίδες στου Κύπριους, όμως οι Δανοί είναι ακόμη το φαβορί. Η Μίντιλαντ κυριάρχησε στην πρώτη αναμέτρηση, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει. Αμφότερες έχουν καλές επιθέσεις και σίγουρα οι φιλοξενούμενοι θα ανοιχτούν, όσο περνάει η ώρα. Το goal/goal είναι σε απόδοση 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Βικτόρια Πλζέν – Ελσίνκι (20:00): Με την εκτός έδρας νίκη(1-2), η Βικτόρια Πλζέν, πήρε κεφάλι στην μάχη των δύο ομάδων. Η Ελσίνκι μπορεί να είχε την υπεροχή στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η Πλζέν είχε την ουσία. Δύο τελικές στον στόχο, δύο γκολ για τους σημερινούς γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την πίεση και σίγουρα αυτό είναι κατά τους, Η επιλογή 2-3 γκολ είναι σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan.

Σερίφ Τιράσπολ – Μάριμπορ (20:00): Λευκή ισοπαλία στην πρώτη αναμέτρηση και ο επαναληπτικός αναμένεται να είναι το ίδιο σφιχτός. Αρκετά κλειστές ομάδες και οι δύο με την Σερίφ να είναι το φαβορί στα χαρτιά. Σίγουρα οι επιθέσεις θα έχουν δύσκολο έργο και η επιλογή του under 2,5 πληρώνει 1.57 στη Novibet.

Σάμροκ Ρόβερς – Λουντογκόρετς (22:00): Η Λουντογκόρετς πήρε το πάνω χέρι από την πρώτη αναμέτρηση (3-0) και πηγαίνει στην Ιρλανδία για τα διαδικαστικά. Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση είναι οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν έχουν λόγο να μην παίξουν με το βασικό σχήμα, μιας και η ομάδα χρειάζεται να βρει ρυθμό. Το 2 βρίσκεται σε απόδοση 2.31 στη Betshop.

Σκούπι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00): Γκολ και θέαμα είχε η πρώτη αναμέτρηση (2-2), όμως δεν είχε νικητή. Ειδικότερα, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν μία επίθεση που οι αριθμοί της τρομάζουν. Η Σκούπι είναι ομάδα έδρας και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στους Κροάτες. Το goal/goal είναι σε απόδοση 2.17 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις