Καρέ επιλογών σε Νορβηγία και Αργεντινή

Προγνωστικά

Προγνωστικά από το βόρειο μέχρι το... νότιο πόλο έχει ο Magician στην στήλη της Δευτέρας!

Καλημέρα σας. Τα προγνωστικά μας σήμερα έρχονται από δυο πρωταθλήματα που έχουμε βρει το κουμπί τους και μας επαληθεύουν με πολύ καλές αποδόσεις κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό της Νορβηγίας και της Αργεντινής.

Προγνωστικά: Ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ

Εκκίνηση από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Κφουμ Όσλο βρίσκεται στην έβδομη θέση μετά από 15 αγωνίστηκες και στην διαφορά τερμάτων χάνει την έκτη θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ ανόδου. Στον τελευταίο της αγώνα ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της δεύτερης Στάμπαεκ δείχνοντας να ξεπερνάει την ήττα στο γήπεδο της με 0-1 από την Σταρτ. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα!  Τρία είναι μόλις τα παιχνίδια της στα οποία μπήκαν λιγότερα από τρία τέρματα. Έχει τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα.

Αντίπαλός της η Ράνχαϊμ, η οποία έχει… ξεχάσει πότε αγώνας της έμεινε στο under 2,5. Το ημερολόγιο έλεγε 15 Μαΐου 2022 όταν κέρδισε με 0-1, από τότε έχει εννέα συνεχόμενα over 2,5, τα οχτώ σε συνδυασμό με goal/goal. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς στα τελευταία δέκα έχει μόλις μια ήττα. Έχει σκοράρει και στους επτά εκτός έδρας αγώνες έχοντας έξι goal/goal. Βρίσκεται, με 28 βαθμούς, στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την Στάμπαεκ, η οποία και έχει προς το παρόν το δεύτερο εισιτήριο ανόδου.

Οι ομάδες έχουν δείξει τις ικανότητες τους. Θέλουν και οι δυο την νίκη για το βήμα της ανόδου. Αναμένονται αρκετά τέρματα, γι’ αυτό και κρατάμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Έχει αγωνιστεί επτά φορές στην έδρα της η Σάντνες και σε όλες έχει παραβιαστεί η εστία της. Σε αυτούς τους αγώνες έχει πέντε goal/goal και έξι over 2,5. Παίζει καλύτερα εκτός, μιας και έχει συγκεντρώσει τους 18 από τους 28 βαθμούς που την φέρνουν σε τριπλή ισοβαθμία με την χειρότερη διαφορά τερμάτων στην τέταρτη θέση. Κυνηγάει τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο, μιας και η πρώτη φαίνεται να είναι κατειλημμένη από την Μπραν που έχει ήδη εννέα βαθμούς διαφορά. Είναι σε καλό φεγγάρι με τρεις συνεχόμενες νίκες. Έχει εντός – εκτός επτά συνεχόμενα goal/goal & over 2,5!

Η Ασάνε είναι στην δωδέκατη θέση με 17 βαθμούς. Δεν αναμένεται να παλέψει για την θέση της στην κατηγορία γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερες ομάδες από αυτήν. Μία νίκη μόλις εκτός και τέσσερις ισοπαλίες σε επτά αγώνες. Παρόλα αυτά σκοράρει εκτός καθώς έχει έξι goal/goal. Παλεύει τα παιχνίδια της χωρίς διάκριση και μετά το άσχημο ξεκίνημα στην κατηγορία έχει βρει κάποιες νίκες. Έχει τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία.

Μπορεί να σκοράρει η φιλοξενούμενη και να μας δώσει το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.77 στη Novibet.

Καρέ επιλογών σε Νορβηγία και Αργεντινή

Προγνωστικά: Το πάθημα έγινε (;) μάθημα

Μεταφερόμαστε στην Αργεντινή. Μεγάλη ευκαιρία έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η Σαν Λορέντζο να πάρει την νίκη κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε αφού κέρδιζε στο ημίχρονο με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 και έμεινε στον πόντο. Με αυτό τον τρόπο έμεινε πιστή στις ισοπαλίες που την μαστίζουν στο πρωτάθλημα, έχοντας έξι σε εννέα ματς. Βέβαια, με μόλις μια ήττα δείχνει ότι χάνει δύσκολα αλλά οι βλέψεις της είναι για πιο ψηλά. Εντός έχει 5/5 goal/goal. Η άμυνα της δέχεται φάσεις και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθώσει.

Ίσως της δίνεται μια καλή ευκαιρία για τρίποντο στον σημερινό βραδινό αγώνα κόντρα στην Ταγιέρες. Η φιλοξενούμενη μετά από εννέα αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις οχτώ βαθμούς. Εκτός έδρας σε τέσσερις αγώνες έχει ισάριθμα under 2,5 με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που κοιτάει πρωτίστως να μην χάνει. Ξημερώματα Παρασκευής κέρδισε εντός με 1-0 εντός την Μπάνφιλντ, ενώ η προηγούμενη νίκη ήταν αρχές Ιουνίου, στην πρεμιέρα!

Θα είναι έκπληξη εάν κερδίσει η Ταγιέρες, αλλά παίζει πολύ κλειστά. Από την άλλη η γηπεδούχος πήρε το μάθημα της, είναι καλύτερη ομάδα αλλά έχει έφεση στις ισοπαλίες. Θα κρατήσουμε τον άσο με κάλυψη στην ισοπαλία στο 1.82 από το Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δύσκολή έξοδος για τους πρωτοπόρους

Ολοκληρώθηκε το μίνι αήττητο της  Μπάνφιλντ εκτός, καθώς στον τέταρτο αγώνα της ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ταγιέρες. Επιστρέφει στην έδρα της όπου σε πέντε αγώνες έχει μια νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, όλους σε συνδυασμό με goal/goal. Έχει δυναμική η έδρα της και θα την χρειαστεί καθώς θα αντιμετωπίσει τους πρωτοπόρους της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Είναι τρεις αγώνες μακριά από το τρίποντο και σίγουρα μια νίκη ενάντια στην ομάδα του Γκάμπριελ Μιλίτο θα τους δώσει τεράστια ώθηση. Έχει σκοράρει και σ’ άλλες αντίστοιχες κλειστές άμυνες.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με φόρα καθώς έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, οι τρεις με over 2,5 & goal/goal και η τελευταία εντός με 2-0 εναντίον της Μπόκα. Εκτός έδρας έχει δυο ήττες και δυο νίκες σε τέσσερις αγώνες. Φρούριο η έδρα της γιατί εκτός έχει δεχτεί τέρμα σ’ όλα της τα παιχνίδια.

Είναι καλύτερη ομάδα η Αρχεντίνος Τζούνιορς αλλά εκτός έδρας δείχνει αδυναμίες. Αυτό είναι κάτι που δείχνει να το εκμεταλλεύεται εντός έδρας η Μπάνφιλντ. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία.

Μονό
19:00
Κφουμ Όσλο - Ράνχαϊμ
Goal/goal & over 2,5
1.80
Μονό
19:00
Σάντνες - Ασάνε
Goal/goal & over 2,5
1.77
Μονό
22:30
Σαν Λορέντζο - Ταγιέρες
1 dnb
1.82
Μονό
01:00
Μπάνφιλντ - Αρχεντίνος Τζούνιορς
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις