Πρόβλημα στη Βοσνία: Στον «αέρα» η συμμετοχή της

Πρόβλημα στη Βοσνία: Στον «αέρα» η συμμετοχή της

Πρόβλημα έχει προκύψει με τη συμμετοχή της Βοσνίας στο επερχόμενο Eurobasket.

Υπενθυμίζουμε πως η Βοσνία είναι στο δεύτερο όμιλο του Eurobasket μαζί με τις Λιθουανία, Γαλλία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Γερμανία και πλέον αναμένεται, αν επισημοποιηθεί η απόφαση, να φανεί τι θα γίνει με την κενή θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο κόστος που απαιτείται για τις εμφανίσεις στο Eurobasket και το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά δεν μπορούμε να κλείσουμε το οικονομικό “χάσμα”. Χτυπήσαμε πολλές πόρτες, ζητήσαμε στήριξη, αλλά λάβαμε κυρίως αρνητικές απαντήσεις, συχνά σε σημείο να μας αγνοήσουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το κράτος, τους φορείς και τις τοπικές αρχές.

Η κατάσταση, για να είμαστε εντελώς ανοιχτοί και άμεσοι, είναι ακριβώς τέτοια που οι επερχόμενες εμφανίσεις στις διοργανώσεις των Εθνικών μας ομάδων βρίσκονται κάτω από ένα μεγάλο ερωτηματικό. Προς το παρόν δεν υπάρχει διέξοδος, οπότε δεν είναι μακριά η στιγμή που θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή στους προαναφερθέντες θεσμούς».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις