Eurobasket 2022: Η αξία στους ουραγούς

Eurobasket 2022

Λίγο πριν την έναρξη του Eurobasket 2022 ποντάρουμε στα πρώτα μακροχρόνια στοιχήματα. Η αξία στα αουτσάιντερ κάθε ομίλου.

Eurobasket 2022: Τα πρώτα μακροχρόνια

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Eurobasket 2022 και πλέον οι εταιρείες προσφέρουν ολοένα και περισσότερα μακροχρόνια στοιχήματα. Το σύστημα διεξαγωγής μας ωθεί να βρούμε αξιόλογες προτάσεις στα αουτσάιντερ κάθε ομίλου.

Όπως αναλύσαμε και στο πανόραμα του Eurobasket 2022, αλλά και στο αφιέρωμα, οι 24 ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους. Ο καθένας από αυτούς θα διεξαχθεί σε διαφορετική χώρα και την πρόκριση θα πάρουν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο. Αυτό σημαίνει πως η πρόκριση θα έρθει αν μια ομάδα σημειώσει δύο νίκες τουλάχιστον. Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις με το ίδιο σύστημα, μόλις μία ομάδα αποκλείστηκε με 2 νίκες, η Γεωργία, χάνοντας την πρόκριση στην ισοβαθμία με την Ουκρανία.

Αν εξαιρέσουμε λοιπόν τα φαβορί σε κάθε όμιλο, οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν μεταξύ τους και κάθε ματς θα έχει ξεχωριστή σημασία. Κάποιες από αυτές έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα κρίσιμα ματς και κάποιες άλλες όχι. Αυτές είναι και τα φαβορί να είναι οι ουραγοί σε κάθε όμιλο και σε αυτές θα στηριχτούμε. Όχι, δε θα ποντάρουμε να βγουν τελευταίες, αλλά θα προτιμήσουμε το under στις νίκες τους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στο δια ταύτα, η πρώτη επιλογή είναι να φύγει με άδεια χέρια η Ολλανδία από τη διοργάνωση. Το under 0,5 στις νίκες της πληρώνει στο τίμιο 2.10.  Σερβία, Τσεχία και Φινλανδία είναι τα φαβορί για την πρόκριση, με το Ισραήλ και την Πολωνία να μάχονται για την 4η θέση. Δεν περιμένω κανένας να χαριστεί στους Ολλανδούς που θα είναι κομπάρσοι.

Άλλη μια ομάδα που θα τιμήσουμε με under είναι το Βέλγιο. Θα αντιμετωπίσει Ισπανία, Τουρκία που είναι τα φαβορί του ομίλου, Γεωργία που είναι γηπεδούχος και Μαυροβούνιο που έχει αρκετούς «Ευρωλιγκάτους» παίκτες. Η μόνη ομάδα που μπορούμε να πούμε πως είναι στα μέτρα τους είναι η Βουλγαρία. Επιλογή λοιπόν το under 1,5 στις νίκες τους.

Μακροχρόνιο Eurobasket 2022
Συνολικές νίκες Ολλανδίας στον όμιλο
Under 0,5
2.30
Μακροχρόνιο Eurobasket 2022
Συνολικές νίκες Βελγίου στον όμιλο
Under 1,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις