Επαφή της SL2 με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Super League 2: Συνεχίζεται κανονικά, χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο

Διευθετήθηκε το θέμα με τα μπόνους της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν

Επαφή με το προεδρείο της ΕΡΤ είχε μέσω τηλεδιάσκεψης είχε την Πέμπτη (21/7) η 7μελής (πρόεδρος SL2 κ. Λεουτσάκος, α’ αντιπρόεδρος SL2 κ. Σταμούλης, β’ αντιπρόεδρος SL2 κ. Πρίτσας και κ.κ Ροκάκης, Παπαδημητρίου, Καζίας, Παναγιωτίδης και ο νομικός σύμβουλος της Super League 2 κ. Βουγίδης) επιτροπή της Super League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει ότι βρέθηκε η «χρυσή» τομή για τα περσινά μπόνους, τα οποία θα δώσουν… ανάσα στις ομάδες, ενώ συζητήθηκε και το τηλεοπτικό συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η διοργανώτρια έκανε συγκεκριμένη πρόταση προς την κρατική τηλεόραση και περιμένει την αντιπρόταση της ΕΡΤ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Για το συγκεκριμένο θέμα θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων σε ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023
2. Διάφορα Θέματα».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις