Με φόρα ο Φρίμαν, σκορ στο Σικάγο

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Επιστροφή μετά από καιρό για τον Παναγιώτη Δογαντζή με επιλογές από το MLB.

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε με στοιχηματική στήλη μετά από καιρό και στα προγνωστικά μπέιζμπολ θα ασχοληθούμε με δύο (+ μία) αναμετρήσεις.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μεγάλο σκορ από νωρίς στο Σικάγο

Το All-Star τελείωσε οπότε μπαίνουν οι ομάδες στην τελική ευθεία. Οι Γουάιτ Σοξ θα ξεκινήσουν με τον Λούκας Γκιολίτο και οι Γκάρντιανς με τον Καλ Κουαντρίλ οι οποίοι, δίνουν αρκετά run μ.ο. κοντά στα 9 συνολικά. Με αυτό σαν δεδομένο δεν θα μου κάνει εντύπωση να ξεπεραστεί σχετικά εύκολα το over 8,5 run αγώνα. Ακόμη μου αρέσει πολύ το over 0,5 run στο 1ο inning αφού, οι επιθέσεις είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Φρίμαν και Ντότζερς συνεχίζουν με νίκες

Οι Ντότζερς κέρδισαν πολύ δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι τους Τζάιαντς με 9-6. Εκμεταλεύτηκαν το εξαιρετικό 9ο inning όπου σκόραραν 4 run. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα αφού, ο Άντερσον είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Γουέμπ βγάζει θέματα στην απόδοσή του. Η νίκη των Ντότζερς με χάντικαπ -1,5 είναι εξαιρετική σε αποδόσεις κοντά στο 2.50. Ακόμη θα εκμεταλευτούμε τη φόρμα του Φρέντι Φρίμαν καθώς, το over 0,5 run πληρώνει αδρά.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Υστερόγραφο στο Σιάτλ

Η αλήθεια είναι ότι στην αναμέτρηση των Μάρινερς με τους Άστρος δεν μπορώ να παραβλέψω τους δύο pitcher. Οι Γκονζαλες και Ερνάντεζ είναι αρκετά ριψοκίνδυνοι με αποτέλεσμα την αρχή των αγώνων να μπαίνουν μουδιασμένα. Έτσι θα πάρουμε το over 0,5 run στο 1ο inning σε απόδοση 1.91 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

 

Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Γκάρντιανς
over 8,5 run
2.00
Μονό
03:10
Γουάιτ Σοξ - Γκάρντιανς
over 0,5 run στο 1ο inning
1.90
Μονό
05:10
Μάρινερς - Άστρος
over 0,5 run στο 1ο inning
1.91
Μονό
05:10
Ντότζερς - Τζάιαντς
1(-1,5)
2.47
Ειδικό
05:10
Ντότζερς - Τζάιαντς
Φρ. Φρίμαν over 0,5 run
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις