Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 22/7) – Πρεμιέρα σε Αυστρία και Βέλγιο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 22/7): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Ντάρμσταντ – Σαντχάουζεν (19:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα, αφού η Ντάρμσταντ ηττήθηκε, την ώρα που η Σαντχάουζεν έκανε σεφτέ στις νίκες. Οι γηπεδούχοι την περσινή σεζόν ήταν ομάδα έδρας λογικά και φέτος εκεί θα στηριχθούν. Το ξεκίνημα της σεζόν ωστόσο πρέπει να μας κρατά σε επιφυλακή. Πάμε με το over 2,5 αφού και οι δύο έδειξαν προβλήματα στην άμυνα.

Μίντιλαντ – Σίλκεμποργκ (20:00): Από ισοπαλία προέρχονται και οι δύο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σαφώς ανώτερη ομάδα η Μίτιλαντ αλλά αποδικνύεται νωθρή στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα δε θα ήθελε να έχει και δεύτερο στραβοπάτημα. Λογικά θα το αποφύγει και η νίκη της πληρώνει 1.80. Καλούτσικό.

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ – Αούστρια Βιέννης (21:30): Πρεμιέρα στην αυστριακή Bundesliga. Οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να υπερασπιστούν το τίτλο τους και μάλλον στο τέλος της σεζόν θα τα καταφέρουν. Η αρχή βέβαια είναι το ήμισυ του παντός, αλλά δε θα σκοτωθούν κιόλας. Στο 1.35 ο άσος δεν είναι ευκαιρία. Πάμε με τα γκολ και το over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.00!

Σταντάρ Λιέγης – Γάνδη (21:45): Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Βελγίου. Άγνωστο γιατί η Γάνδη φαβοριτίζεται τόσο από τις αποδόσεις. Καμία από τις δύο δεν εντυπωσίασε στα φιλικά και το γεγονός ότι είναι πρώτο ματς της σεζόν πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις. Πιθανό το αμφίτερμα στο 1.75, αλλά μέχρι εκεί.

 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις