Άρης – Γκόμελ με ειδικά στοιχήματα και combo bets

Άρης - Γκόμελ με ειδικά στοιχήματα και combo bets

Την ευρωπαϊκή του περιπέτεια αρχίζει ο Άρης, που υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Γκόμελ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Οι «κίτρινοι» έχουν διπλό στόχο στο ματς. Καταρχάς να πάρουν τη νίκη, αλλά και το προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Κατά δεύτερον να αποκτήσουν μεγαλύτερη ομοιογένεια ενόψει της συνέχειας, αφού έχουν προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους.

Υπενθυμίζεται, πως λόγω της τιμωρίας της UEFA στις έδρες των ομάδων από τη Λευκορωσία, ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη (27/07), αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση πιθανότατα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, που είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη Ζίρε από το Αζερμπαϊτζάν.

Άρης – Γκόμελ 1:1.17 X:6.40 2:16.00

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χερμάν Μπούργος είδε την προετοιμασία της ομάδας του να ολοκληρώνεται με δύο εντός έδρας νίκες στα φιλικά απέναντι σε Ολυμπιακό (2-1) και Ιωνικό (2-0). Με τον Ιτούρμπε να ενσωματώνεται στην αποστολή, ο Αργεντινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλα δείχνουν πως θα στηριχτεί στον «κορμό» της περσινής σεζόν στην αρχική του ενδεκάδα.

Από την πλευρά της, η Γκόμελ στην επιστροφή της στην Ευρώπη ύστερα από μία δεκαετία, γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει δύσκολο έργο. Στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, αφού ύστερα από 15 αγωνιστικές έχει μόλις 22 βαθμούς. Είναι δύο σερί 90λεπτα χωρίς νίκη (0-1-1), ενώ στο ίδιο διάστημα δεν έχει «ματώσει» ούτε μία φορά τα αντίπαλα δίχτυα. Όλα αυτά, την ώρα που ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αλεξάντρ Μάκας (14 ματς/6 γκολ), ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πρόβλημα τραυματισμού.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Άρη στο Europa Conference League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις