Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 20/07) – Ο Ολυμπιακός στο προσκήνιο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 20/07): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 20/07) - Ο Ολυμπιακός στο προσκήνιο

Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν (19:00): Πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα οι ρεβάνς. Πλαστικός ο τάπητας του γηπέδου, κάτι που επηρεάζει τους Τσέχους. Δύσκολο ματς για εκτιμήσεις. Οι δε γηπεδούχοι βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, όμως η Πλζεν είναι ανώτερη σε ποιότητα και εμπειρία. Αμφότερες παρουσιάζουν αμυντικές αδυναμίες, θα κρατηθεί το 1.90 του goal/goal από το Pamestoixima.gr.

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός (20:00): «Σαμί Οφέρ» (30.820 θ.), Χάιφα. Sold out. Ένα επίσημο ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής η Μακάμπι Χάιφα. Έπαιξε το Σάββατο με την Χάποελ Μπερ Σεβά για το Σούπερ Καπ. Σημαντική απώλεια ο διεθνής χαφ Τζαμπέρ. Ο Ολυμπιακός δίνει στο Ισραήλ το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του. Ειχαν θέματα στη δημιουργία οι «ερυθρόλευκοι» στα φιλικά, αλλά είναι έμπειροι στη διαδικασία των προκριματικών. Υπουλο παιχνίδι, ξεκάθαρα η αξία βρίσκεται στον άσο με draw no bet στο 2.05 από τη Novibet.

Σουτιέσκα – Κλακσβικ (22:00): Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «DG Αρένα», που απέχει 45 χλμ. από τη φυσική έδρα της Σουτιέσκα. Οι γηπεδούχοι έμειναν εκτός από τα προκριματικά του Champions League, εκεί όπου αντιμετώπισαν τη Λουντογκόρετς. Παρόμοια και η κατάσταση για την ομάδα των Φερόε, που αποκλείστηκε από τη Μπόντο Γκλιμτ, φτάνοντας όμως κοντά στην πρόκριση. Στα ίσα τα σετ για την πρόκριση. Αμφότερες με επιθετικές αρετές, θα κρατήσουμε το goal/goal του 1.85 από την Stoiximan.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις