Χωρίς ρίσκα στην Σλοβενία

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά από τα προκριματικά του Champions league αλλά και από την μακρινή Βραζιλία έχει στη στήλη του ο Φώτης Μερτζανίδης.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μετά από καιρό επιστρέφουμε στα προγνωστικά μας αφού πήραμε μία ιδέα από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας. Αρκετές ομάδες σίγουρα δεν έχουν βρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ αρκετά ρόστερ δεν έχουν κλείσει ακόμα, αφού αναμένονται αρκετές μεταγραφικές κινήσεις ανάλογα σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίζουν την νέα χρονιά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας με παιχνίδια από τα προκριματικά του Champions League αλλά και από την μακρινή Βραζιλία.

Προγνωστικά Champions League και… Serie A

Θα ξεκινήσουμε από την ομάδα του Κιέβου, η οποία θα φιλοξενήσει στο Λόντζ της Πολωνίας την Φενέρμπαχτσε, αφού η Ουκρανία βρίσκεται ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση. Τα φιλικά παιχνίδια για την Δυναμό ήταν σύνολο οχτώ με ομάδες κατά βάση από την Ελβετία και κατάφερε να νικήσει και να χάσει από τρία, ενώ δύο αγώνες λήξανε ισόπαλοι. Για ακόμη μία χρονιά ξεχωρίζει ο Τσιγκάνκοφ αλλά και ο αρχηγός της Σίντορτσουκ. Από την άλλη τώρα η «Φενέρ» έμεινε αήττητη και στα έξι φιλικά της ενώ έδειξε πως έχει αρκετές λύσεις και αρκετά ικανούς ποδοσφαιριστές στον επιθετικό της τομέα. Ξεχωρίζει το ρόστερ των Τούρκων, το οποίο θεωρώ είναι αρκετά καλό και σίγουρα έχουν στόχο το πρωτάθλημα αλλά και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και για αυτό θα επιλέξουμε να μην ηττηθούν.

Συνεχίζουμε και πάμε λίγο πιο δυτικά και συγκεκριμένα στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Μολδαβική Σερίφ Τιρασπόλ. Με αρκετά οικονομικά προβλήματα η Μάριμπορ κατάφερε και πήρε την πρόκριση κόντρα στην Σόλιγκορσκ αν και δεν συγκίνησε με το ποδόσφαιρο της. Επίσης έκανε και ξεκίνημα στο πρωτάθλημα το Σάββατο και δέχτηκε την πρώτη σφαλιάρα της χρονιάς αφού έχασε με 0-3 από την Ραντόμλιγιε. Για τους Μολδαβούς τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αν και προχωρήσανε σε αρκετές αλλαγές στο σχήμα τους σε σχέση με πέρσι αλλά η φιλοσοφία μένει ίδια παίζοντας παιχνίδι σκοπιμότητας. Το φτωχό 1-0 στον επαναληπτικό ήταν αρκετό κόντρα στην Ζρινιέσκι αφού στην πρώτη τους συνάντηση δεν είδαμε γκολ. Με τον ίδιο τρόπο βλέπω να προσεγγίζει και αυτό το ματς η Σερίφ αφού θα προσπαθήσει να μην χάσει σήμερα και να διεκδικήσει την πρόκριση στο σπίτι της. Λίγα γκολ βλέπω και για αυτό θα επιλέξω το ασιατικό under 2.

Τέλος, κλείνουμε με την μακρινή Βραζιλία, με το παιχνίδι της Κορίνθιανς κόντρα στην Κοριτίμπα. Στόχος των γηπεδούχων είναι η 4άδα και η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Copa Libertadores και πιστεύω πως θα τον πετύχουν ειδικά αν γυρίσουν οι πολύτιμοι τραυματίες Γουιλιάν, Αουγκούστο, Μοράες και Παουλίνιο. Αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις στα εντός έδρας ματς και για αυτό βρίσκεται και τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Βρίσκεται στους «8» του Libertadores και θα αντιμετωπίσει την Φλαμένγκο την οποία την νίκησε με 1-0 σχεδόν πριν μία εβδομάδα. Για τους φιλοξενούμενους τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά αφού βρίσκονται μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ διαθέτει και την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Αγνοεί την νίκη σε εκτός έδρας ματς για φέτος και γενικά δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Θα πάμε με την νίκη των γηπεδούχων αφού πιστεύω η Κορίνθιανς διαθέτει καυτή έδρα με δυνατό σύνολο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.43
21:00
Ντιναμό Κιέβου - Φενέρμπαχτσε
Χ2
1.50
03:30
Κορίνθιανς - Κοριτίμπα
1
1.62
Μονό
21:15
Μάριμπορ - Σερίφ Τιρασπόλ
Under 2 AH
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις