Αργεντινή και Ευρώπη μας εκτοξεύουν στο 5.45

προγνωστικά

Προγνωστικά από Λατινική Αμερική και Ευρώπη για μέγιστη απόδοση που μας κρατάνε συντροφιά μεσοβδόμαδα έχει στην στήλη του ο Magician.

Καλημέρα σας. Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σιγά σιγά με την στήλη των προγνωστικών μας ν’ ασχολείται με την Αργεντινή και τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. προγνωστικά

Προγνωστικά: Έχουν τον τρόπο τους

Έναρξη από την Αργεντινή. Η  Σαν Λορέντζο, η οποία βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε που φιγουράρει στην ένατη θέση με 14.

Η γηπεδούχος εντός έδρας σε τέσσερις αγώνες έχει ισάριθμα goal/goal. Είναι αήττητη αλλά έχει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη. Στο τελευταίο της ματς εντός νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 ενώ μετά έφερε ισοπαλία εκτός (1-1) στην έδρα της Μπάνφιλντ. Αρέσκεται στις ισοπαλίες καθώς έχει πέντε σε οχτώ αγώνες. Βάζει δύσκολα στους αντιπάλους της αλλά κερδίζει επίσης με δυσκολία, με τα τέρματα παρόλα αυτά να μην λείπουν από τους αγώνες της.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με over 2,5 πριν κολλήσει στο 0-0 εντός με την Ουρακάν. Εκτός έδρας πάντως τα πηγαίνει περίφημα καθώς σε τέσσερις αγώνες έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, όλα με goal/goal & over 2,5. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 14 γκολ και δεύτερη χειρότερη άμυνα με 13 μετά την ουραγό Αλντοβισί.

Είναι μεγάλο το δέλεαρ του over 2,5, αλλά θα κρατήσουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια το goal/goal σε απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr.

Ευκαιρία από νωρίς για διάκριση

Συνεχίζουμε με Champions League. Η πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, όπως ήταν λογικό επηρέασε και το ποδόσφαιρο της χώρας.

Η Ντιναμό Κιέβου αναγκάζεται λόγω της κατάστασης να παίξει σε ουδέτερο (Πολωνία) το εντός έδρας ματς με την Φενερμπαχτσέ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Αποπροσανατολισμένη, με απώλειες παιχτών και με μήνες χωρίς επίσημο παιχνίδι μοιάζει δύσκολο να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη. Στα τελευταία της φιλικά έχασε με 2-1 από την Αντβέρπ και με 3-0 από την Λυών.

Από την άλλη οι Τούρκοι παρουσιάζονται σταθεροί στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας. Τελευταίο τους θύμα η Χαλ (2-0). Νέος προπονητής της τυπικά φιλοξενούμενης ο Χόρχε Ζέσους. Στην πολυετή εμπειρία του Πορτογάλου ποντάρουν οι Τούρκοι για την είσοδο στους ομίλους αλλά και για την πρωτιά στην Τουρκική Λίγκα, που πέρυσι έχασαν από την Τραμπζονσπόρ. Πήρε μεταγραφή ο Οζίλ για την Μπασακχεσίρ αλλά ενισχύθηκε ειδικά επιθετικά καθώς ήρθαν οι Τζόσουα Κίνγκ (Γουότφορντ) και Ντιέγκο Ρόσι (Λος Άντζελες).

Δίνεται μεγάλη ευκαιρία στην τουρκική ομάδα να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι μιας και όλα δείχνουν υπέρ τους. Παίρνουμε το διπλό σε απόδοση 2.70 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 5.45
20:00
Σαν Λορέντζο – Ουνιόν Σάντα Φε
Goal/goal
2.02
21:00
Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ
2
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις