Στήριξη στη μεσοεπιθετική ποιότητα στο Euro γυναικών

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Η αυλαία των ομίλων στο Euro γυναικών πέφτει και ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος κάνει τις επιλογές του.

Καλησπέρα στην παρέα του Κουβανέζου. Δευτέρα σήμερα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών ρίχνει την αυλαία στη φάση των ομίλων, με τους αγώνες για το τελευταίο γκρουπ να λαμβάνουν χώρα. Εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένα σημεία και σας τα παρουσιάζουμε, με την δράση στα προγνωστικά μας να ανεβαίνει κατακόρυφα όσο περνούν οι μέρες.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά Ισλανδία – Γαλλία

Οι Γαλλίδες μετά την νίκη τους απέναντι στο Βέλγιο, εξασφάλισαν μαθηματικά την πρώτη θέση και την πρόκριση στα νοκ άουτ, με μεγάλη απώλεια βέβαια εκείνη της Κατότο, η οποία χτύπησε στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά. Από την άλλη, τα κορίτσια από την Ισλανδία έφεραν ακόμα μία ισοπαλία, αυτή τη φορά με την Ιταλία και γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης τους, θα πανηγυρίσουν μία τεράστια πρόκριση.

Εάν δεν πάρουν βέβαια το τρίποντο, τότε μάλλον θα αποκλειστούν καθώς διασταυρώνονται Ιταλία και Βέλγιο άρα μιλάμε για έναν τελικό για εκείνες. Θα προσεγγίσουν το παιχνίδι επιθετικά με τις «μπλε» λογικά να παρατάσσονται με αλλαγές ενόψει προημιτελικών. Θα τα δώσει όλα η Ισλανδία, οι Γαλλίδες όμως έχουν τρομερή ενέργεια και ποιότητα μεσοεπιθετικά. Κρατάμε το αμφίτερμα στο 1.82.

Ιταλία – Βέλγιο

Οι νικήτριες από αυτόν τον αγώνα πάνε… προημιτελικά μέσω Γαλλίας! Ουσιαστικά Ιταλία και Βέλγιο θέλουν ήττα της Ισλανδίας από την Γαλλία και η νικήτρια ομάδα από την αναμέτρηση τους πάει στα νοκ άουτ. Δύσκολο και στοιχηματικά σταύρωμα αφού μιλάμε για παρόμοιες ομάδες που θα αγωνιστούν προσεκτικά και με πάθος για το πολύτιμο τρίποντο.

Η λογική λέει πως θα πάμε σε σετ παιχνίδι και πως τα ρίσκα ειδικά στο φινάλε θα αυξηθούν. Αμφότερες βέβαια καλή αμυντική συμπεριφορά δεν έχουν και αυτό αναμένεται να φανεί και απόψε. Ο ασφαλέστερος τρόπος να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι με τα γκολ. Και εμείς εκεί θα πάμε, διαλέγοντας το combo του αμφιτέρματος και του οver 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που πληρώνει κοντά στον διπλασιασμό.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Μονό
22:00
Ισλανδία (Γ) - Γαλλία (Γ)
Goal/goal
1.82
Μονό
22:00
Ιταλία (Γ) - Βέλγιο (Γ)
Goal/goal & over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο
1.98
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις